Loading...
RezekikuSolution

Volleyball Tournament

Bola Tampar MAKSWIP. Tanggal 25 dan 26 Jun 2010 di UM satu pertandingan volleyball MAKSWIP telah diadakan… first time aku join team wisma putra masuk perlawanan ini … tidak pernah turun training pun..alih2 terus pergi lawan… team wisma putra kekurangan orang kot… mula2 terasa keseganan nak join..almaklumlah manalah mamaema kenal diaorang nie semua..tapi selepas jea join… diaorang nie semua baik2 belaka… dan ada jugak yg pernah satu kursus jugak..

so tak adalah keseganan sesangatkan…. ‘tak kenal maka tak mesra’ pepatah yang direka sendiri..hehehe…walaupun hanya sekali jea main..tapi mamaema sangat enjoy lah.. memang terror2 semua malah pihak lawan pun boleh tahan jugak…. team wisma pun terror..memang tak dinafikan… kenapa tidak.. siap berjaya masuk ke suku akhir.. dan inilah kali pertama team bola tampar perempuan layak ke suku akhir… so kena datang lagi hari Ahad esoknya..

gambar2 nie semua adalah pada hari ahad….hari sebelumnya tak sempat nak amik..ramai sangat orang… ini pun mamaema amik kat fb Heti… minta kebenaran yea… so dalam gambar tak ada team lelaki..coz awal2 lagi dah kalah…hehehe…sebelum lawan sempat lagi makan nasi lemak..padahal dalam beberapa minit saja nak lawan..lawan pulak ngan juara bertahan HKL…

Wakil Bola Tampat KLNready2 ke semua nie???

Volleyball Tournamenttengoklah..memang team yang giler2 sikit…sempat lagi berposing nie.. pihak lawan dah menunggu…

Team Bola Tampar KLNeh eh..rupanya ada sekeping gambar hari sebelumnyer… bersama k.shima (kaler baju lain dari yg lain) aksi-aksi gedik selepas kalah di tangan HKL… bukan main hepi lagi..hehehe…

Bola Tampar Makswip

About emarieys

Ema has written 1236 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge