uptown di serdang

malam tadi dengan kerajinan nak keluar kerana kemalasan nak masak sebab kepenatan mengemaskan bilik si kakak (berjalan tak rasa penat) yang kena serang dek anai-anai.. terus singgah ke pasar larut malam dekat serdang… belakang bangunan kedai mamak (lupa nama)… seberang dengan stesen komuter serdang…. kalau ke sana konpem boleh jumpa..minta tolong incik google pun tak apa….

jalan-jalan cuci mata…. niat di hati berkenan itu ini…. tapi dipendamkan saja… hanya belikan pedang bunyi-bunyi untuk adiknya..dan scarf rambut berlampu kelip-kelip kaler pink untuk kakak… itupun kakak macam jeles saja…..

eeeiii….. pening kepala mamanya tengok gelagat si adik kejar si kakak…mahu pukul kakaknya..siap buat muka geram lagi…..

dah habis pusing semua kedai-kedai sana..terus cari kedai makan…. sebab berdiet semua….. kami makan saja chop and steak kat serdang sana….

orang ramai… makanan lambat sampai…. tersadai kat kaunter makanan… siap ada yang balik tanpa sempat makan lagi…dah sejam lebih tunggu tak sampai-sampai makanannya..siapa yang tak bengangkan…. dah tu seorang pelayan sangat kurang ajar…. eeeiiiii….saya pun geram dengannya…kerek betul…..

apa-apa pun saya sempat makan…dan mr.. ery pun sempat makan…. tapi saya tak menemaninya kerana si adik dah merengek-rengek kat sana…lalu duduk diam-diam kat dalam kereta bagi susu…huhuhu….

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge