Persiapan raya.  sebelum berpuasa dah mula membeli pakaian anak-anak. Baju raya sudah, kasut raya sudah, tudung raya sudah, biskut raya tak ada, sebab dah call mom tak nak biskut raya,Continue Reading

Assalamualaikum. Masuk hari ke-6 kehilangan MH370 masih menjadi misteri. Jangan putus asa. Berdoa dan terus berdoa. InsyaALLAH. Mudah-mudahan ketemu jua. Tengok di luar jerebu pula semakin teruk. Bacaan IPU tinggi.Continue Reading

Gambar siapa muka bulat tu? Gambar sendiri pun tak nak mengaku.. Gambar hingusan aku tak ingat umur berapa…mungkin dalam darjah 4 atau lima. hitamnya aku dulu…dulu tak ada suplemen pemutihContinue Reading