Assalamualaikum. Pejam celik..pejam celik..dah sampai hujung Ramadhan.. Tibanya Syawal, semua bergembira untuk menyambutnya kerana hari raya. Start semalam, dah bersesak di atas lebuh raya. Masing-masing dah balik kampung. MamaEma, InshaAllah, tengahari nanti bertolak balik Kelantan. Masih bekerja lagi..

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Di kesempatan ini MamaEma nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada sesiapa yang mengenali MamaEma samaada di blog emarieys.com , rakan sekerja, rakan sekolah, rakan facebook, atau di mana-mana sahaja. Jutaan kemaafan sekiranya pernah terguris dengan komen-komen yang MamaEma drop di blog korang. Jutaan kemaafan sekiranya terguris hati dengan kata-kata MamaEma. MamaEma doakan kepada sesiapa yang akan pulang beraya semoga selamat sampai ke kampung halaman masing-masing.

 

Selamat hari raya dari Team KBBA9

 

Terimalah sedutan video ucapan Selamat Hari Raya dari kami, Team Kelab Blogger Ben Ashaari yang diadakan di Muzium Warisan Melayu, UPM, Serdang baru-baru ini semasa aktiviti Photoshoot Raya Bersama Jurugambar Wan Izhar Abu Bakar.

 

Baca : MUA Photoshoot
 

About emarieys

Ema has written 1335 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

2 Replies to “Ucapan Selamat Hari Raya Dari Emarieys Sekeluarga”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *