Loading...
FamilySpecial Day

Selamat Hari Lahir

Hari lahir yang cukup bermakna pada tahun ini. Selamat hari lahir untuk diri sendiri. Genap 33 tahun sudah umurku. Hai, wish sendiri. Tak salahkan. Tik tok tik tok, dah angka double.Tapi pasal entri ini ramai yang ingat aku masih umur 30 tahun. Makcik dah tua pun.

Selamat Hari Lahir

Terima kasih pada kalian yang ucapkan selamat dan mendoakan untuk Ema. Inilah hadiah bermakna tahun ini. hadiah ulangtahun perkahwinan ke-10 dan harilahirku. Syukur Alhamdulillah.

 

 

Doakan kandunganku sihat..InshaALLAH zuriat ini akan dilahirkan pada Mac 2015.

About emarieys

Ema has written 1213 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

16 comments
  1. IrdaBay

    Happy birthday Ema!
    tengah blogwalk, terjumpa blog Ema ni. Tersenyum sendiri sebab kita sebaya umur & usia perkahwinan pun sama! hehe.. tapi saya tak hamil la sekarang.. hehe.. tapi sejak dah jadi full time surirumah yg buat bisnes supplemen semulajadi Shaklee dari rumah ni, macam teringin pulak nak baby lagi.. hehehe.. anak yg kecik tu pun dah 2 tahun 4 bulan…

    apa-apa pun, semoga kandungan Ema sihat sentiasa hingga selamat bersalin ye.. 🙂
    IrdaBay recently posted…CARA BANCUH MEALSHAKES SHAKLEE UNTUK ANAK-ANAKMy Profile

  2. Mummydearie

    Eh, eh, eh… terujanya mendengar! Tahniah Ema. Bertambah lagi ahli tahun depan. Semoga semuanya berjalan lancar.

    Okey, baru nak buat ucapan hari jadi pulak! Alahai, muda lagilah tu Ema kalau baru double three. Saya ni dah masuk kilauan emas permata gangsa semua pun bersatu. Happy Belated Birthday ya!

    Eh, betul-betul excited dengar orang pregnant lagi ni tau!
    Mummydearie recently posted…Kisah hari ini….My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE