Travel

Visit Muzium TUDM Port Dickson

Hari last..kami melawat Muzium TUDM di Port Dickson nie..siap ada treasure hunt lagi..utk kali nie langsung tak menang..jwb soklan tanda g2 jea…dah tak larat nak cari…dah kepenatan dan kepanasan..si aqeel pun dah merengek-rengek… aku pun malas nak citer..korang tgk jea lah aksi kami kat muzium tue yea…ahakz… anak laki ku dah start merengek…ayahnye siap posing […]

Parenting Travel

HoLiDay

Aku bawak famili ku bercuti di Kuantan, Pahang sempena cuti menyambut Awal Muharam… plan nak bermalam di Gambang Water Park..tetapi dengan hampanya telah full… sib baik my bestfren (eita) telah book hotel..Hotel Grand Continental kat bandar Kuantan…. sebelum ke sana kami singgah dulu rumah Pak Muda (bapa saudara belah suamiku)…sempat gak jamu selera makan nasik […]