The Grato Italian & Western Food Bangi

The Grato Italian & Western Food di Bangi

Salam.

Dah beberapa hari tak update blog gara-gara blog tengah upgrade. Malah tuan blog pun tengah mengupgrade kan diri untuk belajar dalam wordpress. Saya budak baru belajar dalam wordpress.

The Grato Italian & Western Food di Bangi

the grato

The Grato ini ada 2 tempat satu di Seksyen 3 dan satu di Seksyen 7.

Kami pergi kat Seksyen 7. Penat menggoggle kat mana the Grato ni tapi tak jumpa. Mana nak jumpanya kalau dah bagi nama kedai salah.

The Grato seksyen 7 terletak di dalam Restoran Suasana. So, kena cari Restoran Suasana dulu. baru nampak Grato kat dalam tu.

Ini yang kami order kat Grato.

/>Ramai yang cakap sedap makan kat Grato. Tapi anak tekak masing-masing berbeza. Bagi kami, sos nya sedap cuma kami tak boleh telan meatball itu. kuat sangat rasa dia punya rasa daging.

Mushroom soup yang pekat dan likat memang sedap.

Kami order juga chicken chop, tapi entah kenapa tak ada dalam order pun. so, tak dapatlah nak komen.

Kalau korang nak cuba makan Grato yang dah masuk dalam JJCM ni sila kan. Pilihlah antara dua tempat ini.

The Grato Plus @ Suasana Bangi
No. 22, Jalan 7/1C,
Seksyen 7,
Bdr. Baru Bangi, Selangor.

(Khamis Closed)

The Grato
No.12 Jalan 3/7,
Seksyen 3,
Bangi Perdana,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor.

(Ahad Closed)

About emarieys

Ema has written 1255 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

One thought on “The Grato Italian & Western Food Bangi

  1. Tq sis ema for the review..saya stay kat hillpark kjg..dekat sgt dgn bangi.
    kadang2 sangap2 giler tak tau nak mengarah kemana …
    kang balik2 mohd chan.. caravan..wadihana.. ada la jg try sup urat keting..port.. ana petai..d limau nipis..
    tp pusing2 tang tu jg laa..hehehe..
    Sha recently posted…KUCHING 2016 – DAY 2My Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge