Hotel Rezekiku

Team Building dan Motivasi

Team Building dan Kursus Motivasi. Minggu lepas..pada 26-28 Mac 2010 aku pergi kursus motivasi dan teambuilding anjuran Wisma Putra kat Mayang Sari Resort Port Dickson.. kesian kat anak-anak kena tinggal.. paling kesian pada adik..bimbang gak takut menangis2 malam..terpaksa tgglkan kat umah pengasuh..sbb mak mertua belum lagi balik umrah…pandangan luar resort mmg cantik..tapi bila kat dalam tue..dia punyer environment tak berapa elok..bau semacam..

Ada yang tak ada air..lampu tak menyala…dan mcm2 lagi..dah nak pergi makan dan bilik kursus kena turun naik tangga depan reception..kite yg muda boleh tahan lagi..kalau yg makcik2 gitu kesianlah…termengah-mengahlah jawabnyakan….
apa-apa pun teambuilding nie mmg best..

paling best acara flying fox itu… dan semestinya ada kawan baru….

inilah nama kumpulan kami V3…. asalnyer dari kumpulan no.3…

senarai nama-nama ahli V3 punyer team nie…

dapat hamper sempena menang anugerah KUMPULAN GLAMOR..apa yg glamor pun aku tak tahulah pulak……dan ada org kasi amik sajakan..ahaks….

inilah hiasan dalam kat bilik resort itu..semuakan berasaskan kayu..kecuali peti ais dan televisyen laaaa……

bilik tidur aku ngan k.nor…dapat single bed…tapi bad condition bertullah…bukan tidur atas tilam empuk tapiii tidur atas spring jea….habis sakit2..pinggang….

nielah kolam dan laut..view dari aku punyer bilik…1st time aku tgk kolam paling panjang dari mn2 hotel mahupun resort yang aku pernah tggl..boleh training swim nie..tapi tak sempat nak merasa…tetiba teringat kat kakak..tentu hepi kalau dia ada..mau tak nak naik lagiiii…..

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge