taste food for ramadhan

malam tadi ada jamuan makan-makan kat Hotel Vistana, Kuala Lumpur.. mamaema punya bos dapat offer dari hotel punya marketing officer untuk merasa makanan sempena ramadhan tak lama lagi… so mamaema sekeluarga dan bos sekeluarga…. suasana pun memang dah seperti bulan puasa..siap pasang lagu-lagu raya lagi.. tapi yang pastinya time makan tidak pulak menunggu azan mahgrib berkumandang..

Vistana Hotel

time nie still lagi kat dalam kete..tengah pusing-pusing cari shortcut. jalan jem…macam ginilah kakak selalu..memang tidak duduk diam..selalu saja kena marah kat mr. ery tue…mimik muka suka @ nangis???

Satu table untuk sepuluh orang…tapi kami hanya 6 orang saja….

akhirnya dapat jugak baby chair.. tapi tak mahu pulak dia duduk… sempat berposing kat tepi kolam…kakak minta nak mandi kat kolam tue….

inilah antara foods yang disediakan… boleh tahan jugak rasanya… banyak lagi..cuma mamaema tak berkesempatan nak ambik gambar… ada sate.. daging bakar… segala lauk-pauk..segala jenis nasik..dan banyak lagilah…

mamaema rasa setakat nie dialah yang paling murah… tidak rugi untuk korang booking satu table untuk berbuka puasa nanti… okey selamat berbuka puasa di sini…

harga untuk dewasa adalah RM 39 seorang manakala harga untuk kanak-kanak RM 28 seorang ( umur 6-12 tahun)… untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi di talian 603-40428000 ext 4 atau melalui emel vkl_bukapuasa@ytlhotels.com.my

About emarieys

Ema has written 1203 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge