.:: BERIADAH::.

Taman Permainan adalah tempat yang sesuai untuk bawa anak-anak beriada di waktu petang.
Entry nie sepatutnyer dah lama masukkan..tapi ada tahap kemalasan tue lebih dari kerajinan..so tertunggak… pada suatu petang yang indah tue.. adalah seindah dgn cuaca yang tak seberapa panas..boring dok kat rumah..kami bawaklah anak-anak pergi main taman permainan…tak lah jauh..naik motosikal jea kami 4 beranak nie..

kat sinilah aku dpt tgk gelagat si kakak nie..masa dia main gelongsor ada sorang budak kecik (boy)..lebih kecik dr si kakaklah..dgn selambanya bgtau kat kakak tak boleh naik gelongsor nie..terus kakak takut…tak naik..rupa-rupanya penakut jugak sikakak dengan orang ..kalau dgn mama tak adanye dia mcm gini…hai kakak…kakak…

alamak gambar mamanye tak adalah pulak kat sini..tak ape lah…janji gambar anak-anak ada…

eeeee..sukanya tgk anak mama senyum nie…ayahnya mcm buat2 senyum saja..ala mengada-adalah pulak..he333…jgn marah sayang..ngusik saja…

time nie nak main jongkang jongkit tue..tp tak balance lah pulak ms kami naik nie..he33…tak tahulah sape yg terlebih sudah…

alih2 si kitaorg pun tukarlah jongkang jongkit yg besar sikit…tue pasal gambar nie kakak tgh baru nak duduk..mama snap…tapi tak lama pun..si kakak mcm dah boring jea…

About emarieys

Ema has written 1256 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge