Boleh Kurus Ke Dengan S Great Grain Ni?

Kurus dengan sihat? Macam mana tu? Assalamualaikum..Hari ini berisaran di kampung menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma 2 hari lagi. Dah beli baju raya ke? Kat Kelantan ni kemain jem tak bergerak. Nasiblah balik semalam tak sangkut makan jem. Dari awal dah ikut laluan alternatif Kampung Mempaga. Terlepaslah masuk bandar Bentong dan Raub tu. Situlah tempat paling jem bila tiba musim perayaan. Eh, terpanjang pula mukadimahnya.

Betul ke makan S Great Grain ni boleh kurus?

Betullah tapi terpulang pada antibodi orang tu juga.. Ada yang cepat turun ada yang lambat. Macam kawan blogger aku, Ummi Nani dengan minum S Great Grain ada penurunan berat badannya. Alhamdulillah. Aku? Aku pula tak perasan turun ke tidak…tak timbang pun. Tapi beli baju raya saiz dah kurang inci..so, apa tandanya ituuuuu..semakin mengecillah kan..ececece..

Baru jer minum, dah mengecil..kalau hari-hari minum mahu melidi dah ni…tapi pandai-pandailah kontrol nak kurus setara mana..tak gitu…kan kurus keding tak cantiklah pula.. betul tak?

S Great Grain ni isi kandungannya dengan 18 biji bijirin terdiri dari beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel apricot, kacang hitam, benih chia dan beras pulut.

Ditambah lagi 5 jenis makanan sunnah seperti habbatus sauda, zaitun, delima, buah tin dan juga madu dan dilengkapi dengan set nutrien komprehensif termasuk protein, karbohidrat, serat makanan, vitamin dan antioksida. Cukup lengkap nutrisi dan sangat bagus diamalkan.

Nak kurus dan sihat tidak perlu makan segala ubat-ubat kurus yang tidak diikritaf dan sah-sah berbahaya. Dengan S Great Grain ni pun boleh turun berat badan dan tidak membahayakan kesihatan dalaman tubuh badan kita. Semestinya HALAL.

Cara untuk  dapatkan S Great Grain

Cara untuk dapatkan S Great Grain ni boleh di dapati di semua cawangan Watsons seluruh Malaysia. Dengan 15 peket kecil di dalamnya cuma dengan harga RM39.90 sahaja. Atau dapatkannya di:

Facebook link : https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/

Instagram link https://www.instagram.com/surya.malaysia

E-Commerce link Shopee – http://bit.ly/SGGShopee

 

 

 

 

Tagged : / / /

Surya S Great Grain Menu Sahur Paling Simple Disediakan

Sahur…Sahur…. Apa!!! Dah nak raya.. cepatnya hari-hari berlalu. Dah hujung-hujung puasa ni, kadang-kadang boleh terbabas waktu sahur. Tak terbangun sahur kan, risau tak bermaya pula nak berpuasa. Paling kesian anak-anak lah. Nasib baik ada Surya S Great Grain kat rumah. Menu sahur paling simple dan senang nak disediakan.

S Great Grain Mengandungi 18 biji bijirin

Mengenyangkan. Dengan adanya 18 biji bijirin terdiri dari beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel apricot, kacang hitam, benih chia dan beras pulut. Sebab itu warnanya pink. Rasa pun sedap. Aku yang jenis memilih bab minuman pun boleh minum. Walaupun warna pink, ia tidaklah manis dan tidak juga tawar.. seakan makan oat.

Tambahan 5 jenis makanan sunnah seperti habbatus sauda, zaitun, delima, buah tin dan juga madu dan dilengkapi dengan set nutrien komprehensif termasuk protein, karbohidrat, serat makanan, vitamin dan antioksida mampu memberi tenaga sepanjang berpuasa. Korang sendiri pun tahu kan kelebihan yang ada pada makanan sunnah ini.

Penyediaan S Great Grain

Memang sangat mudah penyediaannya..sebab itu jika dah hampir habis waktu sahur tidak perlu risau sangat yang mana tak sempat nak panaskan lauk dan nasi. Dengan adanya S Great Grain ini, hanya bancuhkan dengan segelas air suam. Kacau dan minum. Sesuai juga diminum oleh anak-anak.

Yang paling penting ia semestinya HALAL. So, korang boleh dapatkan S Great Gain ni di mana-mana cawangan Watson, Butik Himalaya, farmasi terpilih ataupun di Shopee.

 

Facebook:           https://www.facebook.com/Surya.Malaysia

Instagram:          https://www.instagram.com/surya.malaysia/

E-Commerce Shopee – http://bit.ly/SGGShopee

 

Walaupun puasa dah hampir ke penghujungnya, sebaik-baiknya jadikan S Great Grain ini sebagai minuman harian korang. Boleh juga sebagai pengganti nasi…Yealah, kata nak kurus..nak maintain kan berat badan semasa bulan puasa ini.. So, kenalah amalkan.. tak gitu?

 

Tagged : / /