• Malam Dinner Tema Retro

    Malam dinner wajib kena pakai baju tema retro, tema tahun 60-an, tahun 70-an dan tahun 80-an. Berpeluh ketiak omak mahu cari baju ikut tema ni. selalu attend dinner pakai jer baju yang ada dalam almari. Tapi big boss dah kasi amaran tak ikut tema tak boleh masuk dewan. Dalam kepala otak, tema retro mesti baju polkadot..tudung corak polkadot pun dah kira tema retro kan. so, kita google lah bagaimana rupa tema retro ni. group whatsapp moksu-moksu pun busy chatting tema apa yang nak dipakai. Tema Retro Masa Dinner Mr. Ery pakai seluar pink. Aku orang pertama yang gelak besar masa dia bawa balik seluar, baju, spek dan tali pinggang tu.…