• Kedai Tomyam Sedap

    Kedai Makan Tomyam Paling Sedap Aku Pernah Pergi

    Tak tahu dah berapa kali aku pergi restoran ini. Asal nama kedai makan ini adalah Restoran Sahabat. Kini, dah tukar kepada King’s Tom Yam. Eloklah dah tukar, sesuai sangat dengan menu tomyam yang ada di sini. Semua menyengat sedap ya amat. Sambut Birthday Mak Mertua Kali ini pergi sempena sambut hari lahir Mak Mertua. Plan adik beradik belah Mr. Ery nak makan shell out. Apalagi terus suggest di King’s Tom Yam, Puchong. Walaupun dah banyak kali, menu tetap yang aku order mesti shell out atau menu set untuk satu keluarga. Menu shellout ini pun ada ikut pakej. Satu set shellout berserta ikan siakap dan air. Harga pun berpatutan. Setiap kali…

  • King’s Tomyam Memang Betul-Betul Raja Segala Tomyam Seafood

    Kalau biasa dengan Puchong, mesti tahu di mana kedai makan ni. Ini asalnya Restoran Sahabat, dan sekarang tukar kepada Restoran King’s Tomyam. Raja segala tomyam memang sesuai sangat dengan nama barunya. Sekali dah pergi, berkali-kali mahu pergi.¬† Bagi yang suka makan seafood, tidak menyesallah datang sekali ke sini untuk mencuba.     Tomyam Seafood dan Shell out Jadi Pilihan Kalau tengok pada menu-menu dia memang semua rasa nak makan. Selama aku pergi, tidak pernah lagi order meggi tomyam udang galah, lobster, king crab atau menu untuk makan seorang. Dah pergi satu keluarga, mesti mahukan¬† menu untuk semua. Makanya, orderlah menu set untuk keluarga.     Baca: Lagi Set Menu Sedap…