Aqeel Azwa Ramadhan

Bila Azwa Berbaju Kurung dan Aqeel Berbaju Melayu Bersamping Bersongkok

Baju raya koleksi dari Gene Martino. Salam Kemerdekaan Yang Ke-55 Tahun 1) Baju Melayu dan Kurung mereka berdua..beli sehari sebelum balik Kelantan..nasib baik jumpa juga..susah nak cari kaler scha dan awal ni…. 2) Songkok sehari sebelum raya baru beli…susah juga nak cari size kepala Aqeel ini. 3) Samping dijahit oleh MIL dari lebihan kain samping […]

Ramadhan

Raya Dah Tamat

As Salam Semua!! wah, rindu sangat-sangat dengan korang ni minggu ni saya sangat busy tu pasal entry lama dah basiminggu depan pun saya busy juga minggu depan seminggu tak ada kat opis minggu depan seminggu dekat PDraya dah habis kan tapi masih ada juga yang buat ‘open house’ hingga hari ini tak apalah..janji dapat makan […]

Aqeel Azwa Parenting Ramadhan

tambah LEMAK (Part 1) – Open Office at KLN

Majlis jamuan raya nun di Putrajaya…selepas buat entry bisu pagi tadi…. sekarang baru nak buat entry pasal malam tadi…tengahari tak sempat kerana sibuk pergi ke majlis tambah LEMAK anjuran PERWAKILAN….nanti saya akan buat entrinya sebab selain makan-makan tu ada benda lain yang dibuat.. Majlis Jamuan Raya Ibu Pejabat malam tadi saya pergi majlis jamuan raya […]