Foundation C3 Calit-Calit Terus Cantik Dari Beauline Cosmetic

 

Orang perempuan yang malas-malas nak touch-up makeup, pakai foundation jer lah. Sekarang memang banyak foundation ada di pasaran. Mana-mana yang sesuai dengan kulit itu yang korang pilihkan. Tapi nak jumpa yang sesuai dengan kulit sanggup ke berhabis duit beli produk semata-mata nak test kan.

 

Flawless Foundation C3 Dari Beauline Cosmetic.

Kenapa pilih C3? Apa kelebihan pada foundation C3 nie. Ini kelebihan bila pakai foundation C3.

  • Membantu tutup parut jerawat, jeragat serta tona warna kulit tidak sekata.
  • Membantu mengawal kadar minyak pada wajah
  • Tahan selama 10 jam
  • Tidak melekit
  • Tidak melekat pada tudung sebab meresap terus pada kulit
  • Tahan selama 10 jam
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Mudah dicuci
  • Sangat ringan dan mudah digunakan serta tidak bertompok
  • Satu bekas tahan 4 hingga 5 bulan

 

Setakat hari ini, foundation C3 cuma keluarkan bekas yang beratnya 10gram (gambar sebelah kiri), dan akan datang akan keluarkan dalam bekas yang beratnya 5gram. Orang akan tengok pada gambar, macam kecil. So, MamaEma letakkan beza botol antara 10gram dan 5gram. Barulah dapat buat perbandingankan.

 

 

Ada juga yang pertikaikan isi foundation sikit. Itu adatlah orang akan pertikai bila tak nampak dengan jelas. Di sini, MamaEma buktikan isi  dalam bekas yea. Isi pun penuh bukan separuh sepertimana yang diwarwarkan.

 

2 botol warna yang berbeza

2 botol warna yang berbeza iaitu warna silver dan warna gold. Tak ada perbezaan ketara pada isi foundation C3. Yang mana berkenan botol warna gold, ambil gold, yang mana berkenan botol warna silver, ambil silver. Cantik di mata pada warna botol, itu saja sebabnya.

 

 

Konsep Beli 1 percuma 2

Yang bagusnya, setiap pembelian foundation C3 akan diberi 2 gift secara percuma. Contoh : span,eyeliner atau eyebrown. Postage juga adalah PERCUMA. Anda cuma bayar harga pembelian sahaja.

 

 

Testimoni dari pengguna

Kebanyakkan testimoni dari pengguna yang diterima terus berminat untuk menjadi  agent sah foundation c3 selepas mencuba sendiri. Banyak lagi testimoni-testimoni  dari customer yang dah mencubanya. Boleh baca kat SINI.

 

 

Cara untuk dapatkan C3

Bagi orang-orang negeri Kelantan, bolehlah terus ke stokis Beauline Cosmetic di Bangunan Mara, Pasir Puteh, Kelantan atau layari laman web . Bagi negeri-negeri lain, boleh contact terus agent-agent sah yer. Agent-agent sah boleh dapatkannya di SINI.

Agent sah Kuala Lumpur, boleh contact MamaEma. Mari sini MamaEma kasi calit sikit.

 

Tagged : / / /

Nak Cantik Macam Kami Beauline Cosmetic Berjaya Keluarkan Flawless Foundation C3

Flawless Foundation

Nak cantik macam kami? Cubalah Flawless foundation C3 keluaran Beauline Cosmetic. Syukur Alhamdulillah, akhirnya produk yang ditunggu telah berjaya dikeluarkan dan dipasarkan ke pasaran online dan offline. Produk laku keras dengan harga pengenalan RM55 sehingga hujung bulan ini sahaja.

 

foundation-by-beauline-cosmetic-2

 

Terdapat dua tona Dark dan Light dengan berat 10gram. Disertakan span untuk mudahkan calitan di muka. Dengan tagline #cantikcomelcun dan #cantikcuncenggini.

 

foundation-by-beauline-cosmetic-1

Founder Beauline Cosmetic, adik mamaema sendiri. Calit nipis-nipis jea, sapu bedak sikit-sikit. Jangan kata pakai foundation tak perlu pakai bedak. Mana-mana foundation sekali pun kena sapu bedak. Cuma yang beza dengan pemakaian C3 tidak perlu makeup tebal-tebal bagai. Senang dicuci, lembut dan sangat ringan sapuan di muka.

foundation-by-beauline-cosmetic-4

Berminat Menjadi Drosphip Foundation C3?

[ ANDA yang JUAL, KAMI yang HANTAR ]

Daftar sekarang sebagai Dropshipper C3 & anda akan mendapat duit poket setiap hari..!

Keuntungan menjadi Dropshipper C3:

Tidak perlu simpan stok barang
Mendapat keuntungan setiap produk setiap hari sebanyak 20%

Pendapatan tanpa batasan. Makin banyak barang yang Anda jual, makin banyak keuntungan Anda dapat. Ingat, Anda tidak perlu simpan barang atau restock barang

Bagaimana Proses pengeposan barang? Tidak perlu susah2 kerana kami yang akan menghantar barang dan poskan terus barang ke alamat yg dipesan oleh pelanggan Anda
( FREE POSTAGE )

Anda hanya perlu mempromosikan barang melalui ONLINE seperti Facebook, Instagram, Twitter, Blog, Whatsapp, Website, atau boleh promote secara OFFLINE kepada kawan2 atau jiran tetangga. Anda boleh promosi produk C3 dgn apa cara sekalipun asalkan tidak melanggar syarat syarikat yang ditetapkan ?

Cara nya mudah..!! Anda yang JUAL, kami yang HANTAR! simple kan? ?

Promote! Promote dan Promote! itu kunci kalau nak cepat barang terjual. Zaman skrg senang sgt nak cari duit poket harian! Anda buat anda dpt..jom sama2 mencorak langkah baru dgn C3.

? 019 2496678

“Jom cantik comel cun dgn C3”

 

 

Tagged : / / / / /