I’m officially KBBA Team

KBBA Team officially.

Hampir sebulan tak update blog. Gatal tangan cari nahas, suka hati install plugin macam-macam sampai blog masalah. dah padan muka diri sendiri. Nasib ada Bro Hoq yang bagitahu cuba check di cpanel.

KBBA9

Dah lama nak bagitahu, sekarang saya dah jadi ahli #kelabbloggerbenashaari Lembah Klang. Terima kasih kat Bro Ben yang beri peluang ini. Bukan senang nak join kelab blogger ben ashaari, kena ada approval dari Bro Ben. Bila dibuka peluang oleh Bro Ben cepat-cepatlah sambar. Tapi tidak semudah yang disangka, kena jawab soalan cepumas dari Bro Ben lagi.

Semoga ikatan persahabatan antara blogger di bawah satu bumbung atas nama Kelab Blogger Ben Ashaari ini dapat memupuk semangat setiakawan bermula di alam maya sehingga bersua muka.

Tagged : / / / / /

terima kasih incik ben….jasamu dihargai

As Salam Semua

terima kasih tidak terhingga saya ucapkan kepada incik ben ashaari kerana :

1) melalui segmen ben ashaari, saya mempunyai kenalan baru
2) melalui segmen ben ashaari, blog saya disinggah oleh blogerian di sana
3) melalui segmen ben ashaari, saya rajin update blog…biarpun kerja di sisi sentiasa menanti…
4) melalui segmen ben ashaari, saya bangga dengan sifat-sifat yang terbit pada diri incik ben itu dengan mewujudkan kepelbagaian segmen yang menarik perhatian bloggers…
5) melalui segmen ben ashaari, anggapan saya silap semata-mata…. ingatkan orang yang femes ni akan sombong belaka….
6) melalui segmen ben ashaari, wujudlah entri terbaru jika dalam kepala tengah kosong..
7) melalui segmen ben ashaari, perkenalan di alam maya memang menyeronokan..
8) melalui segmen ben ashaari, nasihat..panduan… boleh diterima..
9) melalui segmen ben ashaari, hari-hari saya terjah ke sana…. biarpun tak sempat nak tinggalkan komen buat seketika… dan…
10)melalui segmen ben ashaari, incik ben telah membuat entri Jelajah Blog Ibu 2011 : 1…. blog saya tersenarai jua….

terima kasih banyak incik ben…..jasamu sangat-sangat dihargai….
Tagged :

BEN ASHAARI BLOG

Apa, Incik ben nak bubarkan list blog?!!!

Oppss, jangan..jangan…jangan!!!!!

Jangan bubarkan list blog mamaemacyg tue erkh (alahai poyo jer)

Kalau tak nak dibubarkan kena cepat2 buat entry BEN AHAARI BLOG

okey2x..roger… saya buat sekarang…..

apa yang diperlukan… jom!!!!

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG

DONE

  1. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini

DONE

  1. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini

5 kali sehari atau 3 kali sehari (sambil wat kerja ni)

  1. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI

sebab incik ben handsome. hehehe…betul apa…salah ke?… apa yang penting blog inick ben sangat sempoi jer… saya sukerlah (boleh terima ke jawapan ini?)

  1. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ?

mengupdate sentiasalah jawabnya…..

PESANAN DARI INCIK BEN YER!!!!

Siap .. dan hantarkan ke ruangan entri ini … PERINGATAN : Blog list baru ini pon akan dibubarkan selepas 3 bulan .. iaitu pada bulan penghujung bulan 4 .. Sekian … Terima kasih ..

PS: Blog list yang ada sekarang ni kekal sehingga jam 12 tengahari.. kemudian , dibubarkan.. Harap maaf …

Tagged :

segmen dari incik ben

berpinar2 mata ni terjah 100 blog yang tersenarai kat segmen incik ben tu. adusss 100 banyak tu. dengan line tenet nya asyik connection was reset. nak tunggu loading blog satu2 pun adus… berusaha gak mahu cari jawapannya..akhirnya dah dapat pun… excited nak join tau. coz dalam soklan tu, ada jawapannya pada blog ini. ahaks..suker….
mula2 kena masuk segmen 100 blog dulu.. dan blog mamaema tersenarai kat no.24 tu..


pastu time2 tengahari gitu incik ben buat pulak segmen SAYALAH BLOGGER ITU! Bermula..

ada 5 soklan yang perlu dijawab…. bila tengok soklan2nya..tetiba terkejut tengok ada soklan dan perkataan Mohd Hairi Bin Haris..aik, itu macam nama mr. ery (suami). terus glamer nama mr. ery erkh…

sangat bagus idea2 incik ben nie…
Tagged : /