• Acara Sukaneka Kanak-Kanak Dan Dewasa Hari Keluarga

    Mek Ayra ni boleh ke nak main acara sukaneka kanak-kanak. Entah faham ke tidak cara permainannya. Bila ramai dah sampai, acara sukaneka pun dah boleh mula. Budak-budak memang excited sangat untuk masuk pertandingan. Maklumlah nak dapat hadiah. Acara Sukaneka Acara kanak-kanak dibahagi ikut keluarga dan diasingkan mengikut kumpulan warna. Ada merah, hijau, biru dan kuning. Ayra tak join pun acara sukaneka tu. Tak sesuai dengan umur dia lagi.. lagipun tak pandai untuk bermain. Ayra punya permainan hanya bermain pasir sendirian. Hehehe..eh, kesian dia. Kusut masai habis rambut selepas mandi kolam. Lainlah si kakak dan abang. Memang bersungguh sangatlah bab masuk acara. Lebih-lebih lagi si kakak tu..kalau boleh semua acara dia…

  • acara sukaneka yang agak-agak ……..ermmmm

    As Salam selepas penat perah otak mendengar ceramah, petangnya ada sukaneka pula seronok memang seronok… tapi acaranya agak @&%$$%@ bagi sayalah.. biarpun bermain dalam ketawa perasaan malu tetap ada ada gambar game itu..tapi tak payahlah diletakkan kat sini….tak elok pula game mengepit timun batang sambil berlari dan game beri timun batang kepada kawan sebelah dengan cara mengepit antara dua kaki… hah, korang boleh bayangkan sendiri…. cik abang yang baju kaler merah tu lah yang buat semua game kat kami ni… pembahagian kumpulan… game yang lain okey laa… sedang mengikat rambut orang yang kurang rambut…. model tepi pantai… hahahaha…. kot iyea pun nak menang… janggut pun nak diikat erkh… sorang saja…