Mahu Jadi Sukarelawan Banjir Di Kelantan

Nak tengok lokasi selepas banjir dan melawat mangsa-mangsa serta mengikut misi bantuan banjir di Kelantan. Boleh pergi facebook Raja Shamri. Teringin nak menjadi sukarelawan juga, tapi apakan daya selain jauh dan kini berbadan dua, hanya mampu berdoa, menderma dan menyebarkan sahaja. Menangis aku lihat gambar dan video keadaan selepas bencana di Facebook Raja Shamri ini. Allahuakbar.

Sukarelawan banjir di Kelantan.

Sebahagian status-status yang diupdate dari semasa ke semasa.

 

Sukarelawan Banjir Kelantan

Bantuan Banjir

Sukarelawan Banjir

 

Sukarelawan

Masjid Ibrahimi iaitu Masjid Besar di Pasir Puteh, Kelantan. My hometown. Jom kita balik minggu ini Mr.Ery?

About emarieys

Ema has written 1203 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

14 Comments

  1. Kakak ada baca ni Ema.
    Hubby kakak and his group masjid akan ke sana hujung minggu ini
    Betullah abang kata semua pergi naik 4WD dan MPV.
    Kakak tak dpt ikut sebab yg pergi semua lelaki aje..
    Doakan misi kami dari sini berjaya dan selamat.
    Kakzakie Purvit recently posted…Sebelum menjelang sessi persekolahan 2015My Profile

  2. Banjir nie memang memilukan. Macam tsunami kecil. Yang paling sedih pemulihan selepas banjir surut. Besar pahala yang turun jadi Sukarelawan. Semoga Allah bersama kamu dan mangsa banjir.

    Sila layari Aju@VitaSyopz blog untuk mengetahui update mengenai Promosi Triple Produk: Vivix, Alfalfa Complex dan VitaLea Children

  3. jd sukarelawan ni kerja yang mulia,, semoga Allah bg balasan yg baik..
    doa juga mesti seiring..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge