status facebook suami isteri semasa perlawanan bola sepak Sukan SEA ke 29 malam tadi… Tahniah Team Harimau Muda….AAUUUMMMMM!!!!



masing-masing ada line internet kat handphone kan..beginilah jadinya..itupun mr. ery kat depan tv

aku kat bilik…tidurkan anak…aqeel syafiq demam…

aku : gol ke?

mr. ery : gol…

aku : siapa yang gol?

mr. ery : indonesia…tapi tak kira…sebab outside..

aku : oh selamattt…..

mr. ery : puh kiri..puh kanan….janganlah masuk

aku : baca kat siapa tu….

mr. ery : baca kat pihak lawan ni

tak pernah-pernah pun excited seperti ini…tapi kali ini lain macam jer..

AUUUUUMMMMMMMM!!!!!HARIMAU dah baham pun GARUDA

TAHNIAH!!!

footprint : menang dan kalah adat pertandingan…hanya seorang saja akan dinobatkan sebagai pemenang..tahun ini…MALAYSIA dah menang….so sana…duduk diam-diam…

About emarieys

Ema has written 1254 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge