Singgah di tempat berkenalan, bercinta dan belajar

PSDC Kampus

tempat berlajar dan bertemu jodoh. Di sinilah tempat perkenalan, tempat jatuh cinta dan tempat habis belajar bersama Mr.Ery.

Kami singgah masa otw nak balik ke Kuala Lumpur…hampir 10 tahun tinggalkan memori di sini.

Dah banyak perubahan…bangunan dah banyak..masa kami study dulu hanya dua building sahaja.

Dan sekarang PSDC Campus di bawah badan berkanun.

psdc kampus

Disebabkan kami singgah bukan hari kerja..so, kami tak dibenarkan masuk ke dalam…kami minta kebenaran nak bergambar di sini…direct dengar suara dari pak guard cakap ” luar BOLEH dalam TAK BOLEH”..okey kami mengerti…tapi pak guard mesti pelik kenapa ramai yang mengambil gambar kat sini pada hari itu…sebab member yang lain pun ada datang untuk buat kenangan di sini..cuma berlainan masa sahaja.

kolej psdc

 Memori terindah bersama.

Malah tempat ini menemukan ramai orang yang bertemu jodoh termasuk ema…cuma ema bertemu jodoh dengan junior….rakan-rakan lain bertemu jodoh sesama kelas…hampir 4 kawan sekelas telah berkahwin dengan rakan sekelas…malah senior-senior ema pun ramai yang bertemu jodoh mereka di sini.

So, siapa yang teringin nak cari jodoh..mari belajar kat sini..

hehehehe..gurau jer..

notajari : ada lecturer mengerti jiwa anak muda

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge