Loading...
Bisnes

bisnes baru

bisnes baru lagi ke??

tentu korang pikir aku ni asyik bisnes jea. kerja tak mahu buat.opss sori ye, kerja tetap kerja. bisnes tetap bisnes. yang pasti kerja setelkan dahulu.

tapi kali ini bukan aku punya bisneslah. tapi mr. ery punya kerja la. kerjanya membaiki pc@lappy selepas waktu kerja. mr. ery ni pun kerja jugak so tak bolehlah nak skip dia punya full time kerja tu kan. kalau korang ada problem pc atau lappy tu bolehlah calling-calling mr. ery ni. yang senang-senang tue bolehlah, yang susah-susah tu kena tengok dulu apa kerosakkan dia dan barulah dapat tahu boleh ke tidak nak baikinya.

nie customer punya lappy. aku pun dah tak ingat yang ke berapa dah ni. kekadang kalau mr. ery dah menyinggah rumah kawannya, ada yang problem tu, terus kat situlah di godek2nya. tapi kalau tak dapat selesaikan terpaksa dibawa baliklah pc@laptop orang tu. takkan nak bermalam kat rumah orang pulakkan.
hah ko, sampai dua sekali jalan

hampiri jam 12.00 malam, masih lagi mencari-cari penyelesaian dia. setakat ni oklah, semua dapat dibaiki oleh mr. ery ni. so macamana? korang ada masalah pc@lappy korang tak? kalau ada janganlah segan-segan nak bertanya tau.

bisnes ni adalah sampingan untuk kami sekeluarga. sokonglah kami untuk memajukan lagi bisnes-bisnes yang kami lakukan. sokongan anda sangat-sangat diperlukan dan kami berterima kasih di atas sokongan anda semua.

About emarieys

Ema has written 1239 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge