Sewa Bilik di Casa Emarieys

Casa Emarieys akan mula beroperasi sepenuhnya pada bulan September 2017 sempena kemasukan pelajar-pelajar Degree di Uitm Machang, Kelantan.  Walaupun Casa Emarieys akan beroperasi pada bulan September, kini telah dibuka untuk tempahan. Dengan konsep siapa cepat dia dapat. Terkini. sudah ada yang menempah dan masih ada kekosongan.

Hanya untuk muslimah

Casa Emarieys hanya diberi sewa kepada pelajar-pelajar perempuan sahaja. Kemudahan asas yang disediakan adalah katil bujang (seorang satu – tidak bertingkat), almari 1 pintu setiap orang, kipas setiap bilik dan ruang tamu, dapur memasak, meja makan, sofa, peti ais, mesin basuh, tv, ion dan lain-lain yang diperlukan.

Keistimewaan Casa Emarieys mempunyai 4 bilik tidur dan 3 bilik air/mandi. Setiap bilik akan dihadkan kepada 2 orang dan 3 orang (master bedroom) sahaja. Ruang tamu yang luas dan dapur yang sangat selesa.

Jarak dekat Uitm Machang

Salah satu sebab Casa Emarieys menjadi rebutan serta pilihan pelajar dan keluarga adalah jarak antara Casa Emarieys dengan Kampus UiTM sangatlah dekat. Lebih kurang 350meter jaraknya. Bagi yang tidak mempunyai kenderaan, boleh berjalan kaki sahaja. Bakal penyewa masuk ke Casa Emarieys hanya dengan pakaian dan peralatan sekolah.

 

 

Casa Emarieys akan dikemas kini dari semasa ke semasa. Untuk pertanyaan lebih lanjut boleh whatsapp Ema di talian 019-2496678. Cepat, sebelum anda terlambat. Untuk lihat kemudahan yang telah dimasukkan boleh klik LINK INI.

 

About emarieys

Ema has written 1335 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

8 Replies to “Sewa Bilik Di Casa Emarieys Jadi Rebutan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *