segmen dari incik ben

berpinar2 mata ni terjah 100 blog yang tersenarai kat segmen incik ben tu. adusss 100 banyak tu. dengan line tenet nya asyik connection was reset. nak tunggu loading blog satu2 pun adus… berusaha gak mahu cari jawapannya..akhirnya dah dapat pun… excited nak join tau. coz dalam soklan tu, ada jawapannya pada blog ini. ahaks..suker….
mula2 kena masuk segmen 100 blog dulu.. dan blog mamaema tersenarai kat no.24 tu..


pastu time2 tengahari gitu incik ben buat pulak segmen SAYALAH BLOGGER ITU! Bermula..

ada 5 soklan yang perlu dijawab…. bila tengok soklan2nya..tetiba terkejut tengok ada soklan dan perkataan Mohd Hairi Bin Haris..aik, itu macam nama mr. ery (suami). terus glamer nama mr. ery erkh…

sangat bagus idea2 incik ben nie…

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE