Secret Recipe Yang Tak Berapa Nak Secret

Hari tu..dah lupa entah bila..sebab dah lepas lama..lama pun tak lama sangat..sebulan pun belum sampai lagi… kedai Secret Recipe ni baru buka… baru pun tak baru sangat…dah berbulan-bulan jugaklah…selalu lalu depan SR asyik pandang dari dalam kereta..tak singgah pun biarpun hati membuak-buak nak singgah…tapi bila tanya mr.ery, dia cakap makan nasi lagi bestlah..

Bila wife asyik sebut nak makan kat SR ni, last-last mr.ery pun setuju juga satu hari tu…yelah, wifenya yang belanjakan..huhuhu.

First yang sampai dulu pencuci mulut..bila dah depan mata konpemlah terkam makan kek ni dulu…sedaplah..sebab coklat yang diletak tu masih suam-suam..kek brownies almond gitulah namanya tak silap….

order air float…suka sangatlah aqeel kalau minum air bergas ni…

yang ni mr ery kongsi dengan azwa…minum sorang-sorang pun tak habis..

ini ema punya…tomyam apa dah lupa…tulah bila peram lama…

mr.ery order sejenis laksa…sempatlah rasa kuah jer…

baguskan tak membazir..semuanya licin

Nak dijadikan cerita yang tak berapa nak secret tu.. korang cuba perhatikan gambar last tu…benda apa yang menghabiskan sisa makanan kami.

>

>

>

>

>

>

>

LALAT

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE