Saya suka jalan dengan mom saya sebab….

As SalamSemalam tak sempat nak berBW…semalam saya half-day secara emergency…kejap lagi saya pergi rumah korang erkh.

Saya suka jalan dengan my mom sebab bila jalan dengan my mom pasti saya pulang tanpa tangan kosong

Dan semalam apa yang saya dapat ialah

>

>

>

>

>

>

>

>


Thanks mom!!!

Tengahari semalam my mom tepon tanya tak keluar makan tengahari ke? pastu saya cakap tak keluar dan saya tanya my mom ada kat mana? my mom cakap ada kat KL ini..ronda-ronda tak tahu nak pergi mana..lagipun sorang-sorang…pastu saya cakaplah…ermmm, tengoklah kalau along pergi along tepon ma balik….

Tak sampai lima minit saya pun tepon my mom semula dan suruh tunggu kat SOGO..sebelum pergi dah minta kebenaran dengan mr ery tau… dah jalan-jalan dengan my mom memang tak ingatlah…my mom banyak benda nak beli barang..paling utama barang perkahwinan…my momkan bisnes mak andam….jalan-jalan SOGO dapatlah sebiji beg tangan…SOGO selalu buat sale kan…now, sale jenama POLO…pergilah habiskan duit korang kat sana.

Pasti orang akan tanya..tak akan tak tahu mom sendiri nak datang KL? sebenarnya saya tahu my mom nak datang KL..tapi my mom datang KL tak bermalam rumah saya..sebab my mom akan bermalam rumah suaminya a.k.a my step father.

p/s : my younger sister punya birthday hari ini itu dah kahwin tau

Sekian.

About emarieys

Ema has written 1258 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge