Sampai Di Sini Kota Kinabalu

Kota Kinabalu, apa yang menarik di sana?

Cuti-cuti di Kota Kinabalu, Sabah baru-baru ini.

Setelah mendarat di Terminal Dua dan kereta waja yang kami sewa ada di tangan.

Terus pandu ke bandar dengan bantuan GPS dan Signboard..bantuan dariku pun ada juga.

First, cari hotel yang telah lama booked, bila sekali pandang. over terkejut.

Ya ampun, beginikah hotelnya? sanggupkah nak bermalam di sini?

Tapi rupanya tersalah hotel… nasib baik aku tengok kertas print yang aku bawa.

Tertukar nama Hotel Gaya dengan Hotel Daya

Selepas check-in di hotel yang betul dan simpan segala beg pakaian dalam hotel.

Ronda-ronda bandar KK sebelum matahari terbenam. sana malamnya cepat.

azwa yang ambilkan gambar kami semua

Pasar Tani di Kota Kinabalu

rumpai laut?

sayuran yang dijual di pasar malam..murah tu..RM 1 pun boleh dapat banyak

pemandangan dari tepi laut di bandar KK

I Feel Good…pasti ada yang akan ambil gambar patung digi ni..dah lama sangat dia termenung di atas sana…

Disebabkan hari masih terang..dan pasar malam masih banyak lagi belum dibuka.

Tanpa dirancang hari pertama hendak ke mana. lalu aku bagi idea pergi ke tanjung aru saja.

Malamnya, baru datang balik ke bandar KK untuk menikmati masakan di sini.

Wow, sangat menakjubkan ambil gambar di Tanjung Aru….

About emarieys

Ema has written 1314 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *