Sampai Di Sini Kota Kinabalu

As Salam

Cuti-cuti di Kota Kinabalu, Sabah baru-baru ini.

Setelah mendarat di Terminal Dua dan kereta waja sewa ada di tangan.

Terus pandu ke bandar dengan bantuan GPS dan Signboard..bantuan dariku pun ada juga

First, cari hotel yang telah lama booked, sekali pandang

Ya ampun, beginikah hotelnya? sanggupkah nak bermalam kat sini?

Tapi rupanya silaplah… nasib baik aku tengok kertas print yang aku bawa.

Tertukar nama Hotel Gaya dengan Hotel Daya

Selepas check-in di hotel yang betul dan simpan segala beg pakaian dalam hotel.

Ronda-ronda bandar KK sebelum matahari terbenam. sana malamnya cepat.

azwa yang ambilkan gambar kami semua

Pasar Tani di Kota Kinabalu

rumpai laut?

sayuran yang dijual di pasar malam..murah tu..RM 1 pun boleh dapat banyak

pemandangan dari tepi laut di bandar KK

I Feel Good…pasti ada yang akan ambil gambar patung digi ni..dah lama sangat dia termenung di atas sana…

Disebabkan hari masih terang..dan pasar malam masih banyak lagi belum dibuka.

Tanpa dirancang hari pertama hendak ke mana. lalu aku bagi idea pergi ke tanjung aru saja.

Malamnya, baru datang balik ke bandar KK untuk menikmati masakan di sini.

Wow, sangat menakjubkan ambil gambar di Tanjung Aru….

 

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE