Loading...
Event

#beraya lagiiii…

Dah nak penghujung #syawal kan. sekejap je masa berlalu tanpa henti. semalam kat opis ada #openhouse. aktiviti open house dah menjadi aktiviti tahunan pula bagi kita yang kerja kat sini. setiap tahun open house, akan dihiaskan secantik-cantiknya dan yang pasti sejak buat open house setiap tahun hiasan akan berbeza-beza.

IMG_5118_zpsa46a2a1e Tahun ini, kita punya staff tak ramai..yang kecoh-kecoh macam dulu dah bertukar. tapi kita-kita tetap happening.

Beza raya tahun 2010 dan raya tahun 2011

IMG_5134_zpsf4a3c49cPerkhidmatan katerer pun pakai yang sama dan tahun ini semuanya lengkap dah tak ada lagi komen-komen. Dah tiga tahun ambil mereka kan…menu utama semestinya kambing bakar ni. kita tak makan, tapi kita wakilkan mr.ery yang makan. kita tapau untuk dia.

IMG_5175_zps9985fe74Nampak tak kita kat mana? kita dah tukar baju tau…

IMG_5383_zpsfe8b1671Beginilah kita dengan kawan-kawan bila ada kamera di depan…tapi kita ni penyeganlah..poyo!!!

IMG_5388_zps2ede97f8Kita bermaafan-maafan..cantik tak kita?eh3x,..bukan kita..gambar kita dan kawan-kawan ni..

1239838_10201993294418810_1719194868_n_zps55a76141Orang lelaki pun sama naik aura nak bergambar…hehehehe…

1167157_10201986095758848_1975387796_oMuka kita yang sangat penat. lenguh-lenguh kaki sebab berdiri lama sambut tetamu dan kita kejap-kejap masuk dalam opis nak rasa aircond.

IMAG1697_zps8b5cd053Tak jumpa pula entri sambut raya tahun lepas punya. Dah masuk 4 tahun meriah beraya di opis ni.

About emarieys

Ema has written 1213 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE