Aidilfitri Tema Pink Peach Masih Sasau Tak Cukup Tidur

Aidilfitri Tema Pink Peach Masih Sasau Tak Cukup Tidur

On

Salam Aidilfitri Masih mood raya kan. Inilah raya kami tahun ini. Aku masih sasau sebab tak cukup tidur. Memang mengantuk giler. Adik-adik memang rumahnya kat Kelantan, nak tunggu berkumpul sama, sempatlah aku pergi beraya dengan keluarga mertua dulu pagi tu. Selepas sembahyang…

2 Shares
Sepupu Open House

Sepupu Open House

On

Raya ketiga baru bersemangat nak beraya. Mood pun kembali ceria. Aku malas nak fikir pasal kena tipu. memang dah terkena pun. duit customers pun dah ganti balik. Memang tidak sekali aku halalkan duit yang mereka tipu itu. Terima kasih pada suamiku mr.ery…

4 Shares
Family Day Raya

Family Day Raya

On

Suasana hari raya di Kelantan. Raya kedua beraya di Bachok. Rumah mokwe (nenek mr.ery). Satu-satunya nenek yang ada. Dah ada piut pun. Raya tahun ini orang sarawak pun ada balik. Raya kedua diadakan hari berkumpul bagi keluarga mokwe (Wan Jah). Ini baru…

4 Shares
Family Raya 2015

Family Raya 2015

On

 Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin. Macam mana raya korang? Layan kat facebook macam-macam fesyen dan tema warnanya. Aku tak nak kongsi kat fb, nak kongsi kat blog je. Tema pilihan kaler purple gelap. Inipun last minute cari. Mr.ery plan…

3 Shares
Potluck EOCM Urban Crewz dan Elite

Potluck EOCM Urban Crewz dan Elite

On

Potluck EOCM Urban Crew dan EOCM Elite di Putrajaya. Berpotluck sebelum menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak. Aku ini jakunlah juga, tak tahu apa benda potluck yang sebenarnya. Bila ada group dan join aktiviti dengan mereka baru tahu potluck ini aktiviti membawa makanan tanpa menu. mereka yang…

2 Shares
Menangis Kerana Ayra

Menangis Kerana Ayra

On

Kerana jaundis atau kuning selepas dilahirkan. Aku menangis kerana Ayra. Umur baru 4 hari, Ayra dah kena tahan wad NICU, Hospital Serdang. Dah tiga anak ni, Ayra seorang yang kena tahan wad sebab jaundis, dua anak sebelum ini pun pernah kena tapi…

Konvoi UrbanCrewz Exora Owners Car Club Malaysia

Konvoi UrbanCrewz Exora Owners Car Club Malaysia

On

Berkonvoi dengan Exora Owners Car Club Malaysia bersama team UrbanCrewz. Kali pertama follow sejak join kelab kereta. Tempat berkumpul di Hentian R&R Serdang. Pekena nasi lemak dua bungkus dan teh o beng segelas. Dapat juga berkenalan dengan mak usu- mak usu yang…

2 Shares