Open House Wisma Putra 2008

Time nie open house kt Wisma Putra, Putrajaya. Asalnyer aku kena duty kt sini..tp aku mintak member yg gantikan…coz aku nk bwk suami dan anak sekali… tgklah anak mama nie..comotnyer muke..br lepas makan.

sate….Ramai juga mama jumpe kawan mama yg kerja kat Wisma Putra..tak terlambat lagi mama nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri kat semua orang yang mama kenali… Tapi yg pastinyer jamuan raya utk tahun nie tak berapa meriah sgt..walaupun PM dan TPM pun dtg…makanan tak mencukupi…nk rasa lemang pun tk dapat…just makan roti jala dan sate ajea…huhuhu.

Nie sape yang bukak mulut..ayah @ kakak nie…

ummpphh..sedapnye kakak makan sate…mama nak ckitt…

Kakak wat aper kat muka ayah tue???

About emarieys

Ema has written 1144 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE