Aqeel Parenting

Roti bersaiz 6 inci SUBWAY

As Salam Semua

rindu sama ema tak?
hampir dua hari tak update blog
bukan apa pun cuma ema sibuk nak buat wajah baru kat blog kecil ini
sampai dua hari tak ada entri baru

jangan konpius bila masuk sini tau…dah betul tu blog mamaemacyg.blogspot.com
cuma header, template, background, dan tajuk blog ema dah tukar habis
nyaris nak hilang semua pun ada…
begitulah kalau orang jenis nak tunjuk pandai
huhuhu…..ini pun rasa macam tak puas hati lagi…
tapi terpaksa dibiarkan dulu takut tak ada orang dah nak masuk kat sini

jom layan kami yang pertama kali makan kat SUBWAY

mr. ery yang pergi order..kalau ema entah apa yang nak diorder..tak reti..

aqeel sabar tengah tunggu ayahnya order makanan…time ni si kakak tak ada… pergi kuantan dengan tok ma..kalau dia tahu kami pergi makan kat sini konpem merajuk punya..

inilah rupa roti 6 inci tu
nak makan kena buka mulut seluas-luasnya
mr. ery pilih yang ada meatball
tengah makan…terkeluar meatball.

cookies ini sangat sedap

aqeel pun pelik tengok ayahnya kuat makan

okey habis dah.

nota jari : nak pergi bertandang blog korang. kejap lagi ada hi-tea kat opis.best dapat makan free

About emarieys

Ema has written 1159 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge