Rocky Snek… keluar…masuk….





Alhamdulillah….Syukur
Aqeel dah sihat…dah ceria seperti biasa
nak tinggal anak minggu depan dah tak risau sangat

yea..kena outstation lagi minggu depan
kali ini tak dapat nak bawa anak-anak
sabar yea sayang…selepas ini mama mohon cuti lama.
kejap jer lagii…

rocky snek dari hamper yang dimenangi
banyak-banyak makanan..rocky tu yang dipilih aqeel
time ni aqeel baru nak demam..
masih kat dewan Swiss Garden Resort Damai Laut tempoh hari…

bukan anak-anak saja yang suka
malah aku yang banyak habiskannya..
ada dua perisa satu strawberry dan coklat
tapi anak lebih suka perisa coklat..

p/s : oh yea, masih ada yang belum hantar nama dan alamat untuk tuntut hadiah kemenangan contest anakku berfotogenik…masih ada lagi sehari…kalau tidak saya kena cari pemenang yang lain…rasa u all..okey tak saya cari pemenang yang lain…bagi peluang kat orang lain pula…bagaimana?

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE