Alhamdulillah….Syukur
Aqeel dah sihat…dah ceria seperti biasa
nak tinggal anak minggu depan dah tak risau sangat

yea..kena outstation lagi minggu depan
kali ini tak dapat nak bawa anak-anak
sabar yea sayang…selepas ini mama mohon cuti lama.
kejap jer lagii…

rocky snek dari hamper yang dimenangi
banyak-banyak makanan..rocky tu yang dipilih aqeel
time ni aqeel baru nak demam..
masih kat dewan Swiss Garden Resort Damai Laut tempoh hari…

bukan anak-anak saja yang suka
malah aku yang banyak habiskannya..
ada dua perisa satu strawberry dan coklat
tapi anak lebih suka perisa coklat..

p/s : oh yea, masih ada yang belum hantar nama dan alamat untuk tuntut hadiah kemenangan contest anakku berfotogenik…masih ada lagi sehari…kalau tidak saya kena cari pemenang yang lain…rasa u all..okey tak saya cari pemenang yang lain…bagi peluang kat orang lain pula…bagaimana?

About emarieys

Ema has written 1139 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge