Event Restoran

Ulangtahun ke-5 The Original Boat Noodle di The Garden Mall Meriah

Boat Noodle, Happy birthday the original Boat Noodle!!!! Tahniah 5 tahun sudah. Boat noodle sejenis makanan yang popular di lorong-lorong di Thailand ini menjadi salah satu makanan kegemaran di Malaysia. Kini dah ada 48 cawangan di seluruh negeri. Wow!!!! . . Makan, Stack, Repeat Dengan tagline #makanstackrepeat memberikan satu kepuasan kepada yang datang ke sini… […]

Steamboat Sedap
Food Review Restoran

Steamboat Sedap ASAP Steamboat and Grill di Puchong, SELANGOR

“Yang, jom makan steamboat malam ini.” “Kat mana tu?”. “Kat Puchong” “Okey juga, dah lama kita tak makan steamboat.” So, dinner malam tu bersteamboat lah kami. Agak tidak biasa ke arah Puchong ni, tapi dengan bantuan waze sampailah juga walaupun sedikit lewat dari masa yang ditempah. Siapa sangka di tengah-tengah kawasan perumahan ada sebuah restoran […]