Lunch di Restoran Rebung, Bangsar

salam semua
ingatkan semalam sempat nak sambung entri INI
tengok-tengok jam dah pukul 5.30 petang
opis pun dah sunyi sepi
apalagi angkat buntut terus balik rumah jawabnyafirst time lunch kat Restoran milik Chef Ismail dan Datuk Sheikh Muszaphar ni
restoran yang high class dan agak tersorok sedikit kat area Bangsar sanalunch kat sini pun sempena farewell member pejabat yang pencen, bertukar ke pejabat utama dan balik ke pejabat asal setelah habis kontrakmakanan kat sini adalah tradisional Melayu
makanannya pun boleh tahan dengan anak tekak saya
semua saya rasa…hehehe…teringin nak makan sana… bolehlah contact nombor telefon yang tertera kat tisu itu..boleh nampak tak?


masing-masing sedang menunggu ketibaan VIP
perut dah mula berbunyi
coz ramai yang telah mengosongkan perut dari pagi tadi


bilik untuk VIP dan yang dirai
walaupun tak ada jodoh berjumpa dengan dua pemilik ini, tapi boleh lihat saja foto mereka


adussss, masing-masing dah kempunan sesangat ni


sabar menunggu


eh3x..
ada juga korang yer
tersorok sangat kat belakang sana…


sambil tunggu..
sambil chit chat..
sambil pot pet…


mak buyung promote beg tangan orang…hahahaha


apa yang saya buat ni…


akhirnya sampai juga mereka-mereka yang dirai
semua legaaaa…. (tak lama lagi mahu santap)

ini adalah bekas KP saya
semua sayangkan dia..sangat-sangat sporting
paling best dia abang kepada pelakon cerita Ngangkung tu tak lain tak bukan artis Shaheizy Sam


sedang berpantun..
cayalah Datuk KP
best!!!!


mereka-mereka yang dirai


hah, terliur tak lauk pauk tu
kalau nak rasa… jangan segan silu pergi ke sana
saya tak belanja…. sendirian punya yer..


orang Melayu memang tak lepas dengan nasi putih makan tengahari ni


akhirnya…..
ALHAMDULILLAH semua kekenyangan

About emarieys

Ema has written 1179 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

About Author

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE