Loading...
RamadhanRestoran

Buka Puasa Di Restoran Mohd Adam Ali

Buka puasa di luar bagi kali pertama tahun ini. Berbuka puasa di Restoran Mohd Adam Ali buat kali ketiga. Alhamdulillah, terima kasih kepada yang menjemput berbuka puasa di sini untuk kali ketiga. Moga perniagaan semakin berkembang dan dimurahkan rezeki.

Dari satu kedai dan kini telah dijadikan dua kedai. Penyediaan makanan adalah ala carte, perlu order ikut menu dan juga ikut set menu.

Restoran Mohd Adam AliBeginilah keadaan orang yang datang untuk makan berbuka puasa, memang penuh. restoran mohd adam aliGambar dari SINI

Untuk berbuka di sini perlu buat tempahan terlebih dahulu. Boleh call di nombor
03 80612955 atau 03 80518002. Perniagaan untuk bulan puasa mula 3.30 petang hingga 10.30 malam sahaja.

Alamat : 74G, Jalan Puteri 5/1, Bandar Puteri (Coordinate :101° 36′ 8.75″E 3° 00′ 48.67″ N), 47100 Puchong)

Kat sini boleh tengok senarai MENU yang ada. Teringat udang goreng butter dengan telur masin.

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

33 comments
  1. Mummydearie

    Ema, buat terliur je bila sebut udang butter. Takda gambar pun boleh dibayangkan kesedapannya 🙂 Kalau ramai macam ni nak berbuka, order menu ala carte, tak ambil masa ke nak siapkan? Sempat sampai atas meja ketika masuk waktu berbuka?
    Mummydearie recently posted…Sesi soal jawab …My Profile

    1. emarieys

      walaupun ada juga tak sampai atas meja setelah maghrib, kurma disediakan untuk berbuka..jadi, kita boleh pergi solat dahulu..selesai solat barulah kita jamu makanan yang dah sampai…macam itulah ema selalu buat..sebab dia punya tempat solat terhad…hanya seorang saja yang boleh masuk.
      emarieys recently posted…Doa Untuk Saudara Kita Di GazaMy Profile

  2. zee

    chinese food..adoiii tak pandai la makan sebab tak pedas..sedap tu okay la tapi tak puas..
    hahaha..tekak sambal belacan ni susah..
    yang pemes pon selalunya butter prawn ngan ketam telur masin kan??haa tu boleh telan..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge