Restoran asam pedas yang power

Sejak adanya bangunan baru kat Lake Field, Sungai Besi, Kuala Lumpur banyak kedai-kedai makan yang dibuka. Nak makan western food bolehlah try makan di Koyla Charcoal Grill atau Top Steak House. Restoran segera seperti pizza hut, KFC pun ada. Kedai cuci mulut seperti trutti frutti, secret recipe pun ada, kedai faezah elai dah tutup belum sempat nak rasa. Restoran mamak setiap penjuru bangunan pun ada. Masakan cina muslim mee tarik pun femes juga.

Restoran asam pedas yang power.

Kali ini nak berkongsi masakan kampunglah pula. Ada satu restoran asam pedas yang memang power kuahnya.

 

Restoran Asam Pedas Power

Mari kita tengok menu apa yang ada

Asam Pedas Sungai Besi

menu asam pedas

Banyak-banyak menu yang ada. Ini lauk yang kami pilih.

Asam pedas ikan pari

Asam Pedas Sedap

Dan seekor udang galah sebesar kuali. Kuali kecil je.

udang galah

Siapa yang habiskan? Mr. ery yang habiskan

resepi asam pedas

Lokasi : Bangunan Baru, Lake Field Sungai Besi, Bangunan sederet dengan 99 Speedmart.

(Alamat tepat tak ingat. InsyaALLAH akan dimaklumkan kemudian)

About emarieys

Ema has written 1139 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge