Farewell My Boss

Asam Pedas kepunyaan Linda Onn, Ampang.

Sepatutnya dh lama aku entry cite nie..tp dh lamer sgt tgg org bg gambar tak bagi2 hingga loni…sibuk atau terlupa kot…anyway it’s ok jea..lgpun aku pun bwk gak kamera time lunch ari tue..cuma pitchanyer tak berapa menarik ler..al-maklumlah..pakai kamera murah jea..tk bawak kamera yg besar tue…he333….

Makan2 nie sempena utk ACP Cheong yg akan habis kontrak ngan SEARCCT…hampir 2 thn kan…tp tak tahulah saper penggantinyer nanti… ACP nie kiranya bos yg 1st bagi aku di bahagian training…yg kedua bos aku adalah Supritendent dan Lt. Kolonel… korang tentu terpikir nape bos2 aku nie org berpakaian seragam kan…aku pun tak tahu sebenarnya…he333… tp diaorg nie semua baik2…

jamuan nie khas bahagian kiaorg buat utk bos.. opis punyer tak tahulah bila.. lunch nie kat kedai Linda Onn..kat Ampang..mmg dekat ngan Tesco Ampang tue..ntah yea..ntah tidak….aku pun tak tahu…tapiii..yg pastinye mmg sedap..aku makan pun bertambah2…he3333….

hah..tgk..segar2 kan ikannyer…
name kedai itew…
yg nie bos aku ACP Cheong Koon Kock dan yg pakai spek tue Supt. Ramley bos aku gakk…
best..asam pedas nie…
fokuskan ayam goreng itew
cenderahati drpd kami
baju kaler putih tue..Lt. Kol. Mohd Azhar & sorang lagi tue Lt. Kol. Noordin

hahaha..interprem jugakkk.. aku ngan harpreet

nie ler pasukan kami

About emarieys

Ema has written 1257 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge