Loading...
FamilyParenting

raya kat rumah – Part 3

Sambutan Hari Raya.
Sebelah malamnya pula, acara mengambil gambar satu famili. dah lama plan nak ambil gambar bersama2 so malam tue barulah jadinya. tapi bukannya senang nak ambil…
testing gambar dua budak nakal…. kejap2 elok…kejap2 gaduh.. bukanlah gaduh2 besar…gaduh2 budak2 kecik gayanya…
azwa dan aiman

sian budak kecik dua orang tue. hanya nampak kepala saja. tiga orang nie adalah adik ipar aku semua.

kat bawah ni adalah gambar2 satu famili. kepada ipar duai ku, pilihlah yang mana satu yang elok dan nak dicucikan nanti erkh…

yang ni

atau yang ni

yang ni ke

yang nie elok tak?

dan pilihan yang nie ke??

hah, bagilah komen nak yang mana satu yea.

 

gambar MIL dan FIL

dan tak lupa juga gambar poknik sekeluarga bersama baby baru…

dan lastly gambar aku bersama adik2 iparku…

berakhirlah sudah open house untuk tahun ini… INSYAALLAH tahun depan jumpa lagi raya..

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge