Loading...
Ramadhan

Raya Dah Tamat

As Salam Semua!!
wah, rindu sangat-sangat dengan korang ni
minggu ni saya sangat busy
tu pasal entry lama dah basiminggu depan pun saya busy juga
minggu depan seminggu tak ada kat opis
minggu depan seminggu dekat PDraya dah habis kan
tapi masih ada juga yang buat ‘open house’ hingga hari ini
tak apalah..janji dapat makan dengan suka hati

nak baca entry pasal raya opis saya tak?
entry raya yang penuh dengan gambar
gambar pun dah ceritakan suasana raya tahun ini

jom layannn (tiru ayat fafau)

Persiapan raya sehari sebelum
walaupun persediaan persiapan last minit
tapi tetap berjaya menghiasinya

moh kita,ayuh duk bersila
muka-muka yang rajin interprem

tema tahun ini adalah tema 60-an
segala khazanah lama yang ada dalam simpanan
dibuat sebagai hiasan
nostalgia

basikal tua…seterika lama…kawah…malah motor vespa pun ada

hari majlisnya tanggal 27 September 2011
pakai katering yang sama dengan tahun lepas
ingatkan servis semakin baik..tapi tetap sama juga
adalah kisahnya desas desusnya

sepatutnya disediakan buah-buahan tempatan
tapi disediakan pula buah-buahan import ni
kecohlah juga pagi-pagi tu.


pencuci mulut yang sedap
tapi banyak pula yang tak habis


nasi beriyani yang tak saya makan
isu hangat adalah nasi beriyani ni
hanya sediakan nasi beriayani dengan dalca
tapi tanpa lauknya…haish….
tahun lepas nasi ayam tanpa supnya


janji kuew tiow penang style memang marbeles gitu


bakar banyak-banyak bang!!!
saya nak tapau bawa balik rumah
tapi kenapa daging sate ada rasa masam erkh


hah, korang kenal tak apa benda ni?
kambinglah ni
saya memang tak makan daging kambing

*

*

*

*

*

tadaaaaaaaaa

SELAMAT DATANG KE OPIS KAMI!!!

bab bergambar memang tak kalah orang perempuan kan
orang ternama Tan Sri Dato’ Seri Yuen Yuet Leng – bekas polis antara yang hadir

jom!!!! jom!!!
sape nak naik vespa


majlis dah tamat
diteruskan dengan acara yang wajibnya

apalagi kalau bukan sessi berGAMBAR

*

*

*

*

*

LAST BUT NOT LEAST

*

*

*

*


jangan marah yea!!!

meriahkan raya kami

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge