Loading...
BloggingHotelMemoriesRezekiku

ramai yang tak tahu

Ramai yang tak tahu rupanya yang blog kita dah tukar ke wordpress..dan ramai yang sangka kita dah tak menulis entri dalam blog. inilah akibatnya bila blog kita tak update entri baru pada carian google.

Blogspot

Bagi yang letak link blog kita kat bloglist pun, akan terpapar entri yang last kita guna platfom blogspot..dan semalam kita bw dan komen entri, kita tuliskan link terbaru kita emarieys.com barulah ada yang datang..terima kasih yea…bukan kita paksa datang pun….hehehehe.

Apakah motif letak gambar? Kita tak best buat entri tanpa gambar biarpun isi entri dengan gambar macam tak sepadan…kita tak peduli..nak letak juga. Hari ini nak pergi PLKN…nak tengok budak-budak PLKN kawat..

Satu lagi masalah, kita tengok gambar kita besar sangatlah..dah kecilkan dia punya size tapi tetap keluar besar juga…nak buat macam mana yer.

 

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge