Printing Tshirt Siap Segera dari DASH DIVISION, Malam Tempah Esok Tengahari Siap

Perniagaan anak Melayu macam ini yang kita suka. Sanggup ambil tempahan last minute dan dapat menyiapkan baju tshirt segera. Kecemasan untuk shooting. Terima kasih pada tuan dia yang aku dan Mr. Ery panggil nama dia Megat.

Printing Tshirt dari DASH DIVISION

Angah minta pakai tshirt yang sama untuk shooting. Tanya aku “kat mana nak tempah tshirt untuk pakai malam esok?”“Malam esok nak pakai, malam ini baru nak cari?”. Yea, sebab shooting hanya ada kosong malam esok jer. Nasib baik Mr Ery ada kawannya yang buka perniagaan printing. Mesej ikut whatsapp jer, nak berapa helai, nak tshirt warna apa dan nak letak logo apa. Terus, “okey, esok tengahari siap”.

Printing Tshirt Siap Segera

Sangat puas hati dengan hasilnya.. cantik terletak logo C3 dan warna cetakan. Sekarang, tambah lagi beberapa helai untuk dipakai oleh staf-staf semasa hari karnival di Kuala Terengganu hujung minggu depan.

Printing Tshirt Siap Segera

Bab jenis-jenis printing, lebih baik tanya kepada mereka yang berpengalaman. Aku sertakan contact number untuk korang yang sedang cari syarikat untuk membuat printing. Bukan printing baju sahaja yer..printing banner, cenderahati, beg, bunting, sticker dan lain-lain.

Hubungi Dash Division:

Hp: 018-281 4050

Office: 03-5545 4050

Emel: dashdivisionmy@gmail.com

FB dan IG : Dash Division- Shah Alam

 

About emarieys

Ema has written 1116 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

21 Comments

  1. Akak, last minute tempah masih RM 15 juga ke? Atau dah harga lain? Saya pun nak buat tshirt tp dalam 5 helai je. Nanti nak pi tengok OK ke tak material dia. Hehehe. Tq kak

    1. Author

      Ema tempah sekali dengan baju… Lengan panjang RM25..lengan pendek RM20.. kalau bawa baju sendiri, harga printing sahaja…maybe lagi murah.

  2. wow express! bagus ni.
    aida lom pernah tempah tshirt sendiri tau.
    beli da siap aje. atau org yg tempah kan.
    nak cari idea la…
    cepat servis ni. express!

  3. Senang ya bila punya kawan punya Printing Tshirt karena saat waktu sempit pun bisa pesan. Hasil cetak atau.lrintingx Abby lihat juga bagu bagus banget ya.

  4. Eh..eh..bagus la kalau ada service cepat macam ni…rasa macam nak tempah jugak la..tapi SA bukan nak tempah dalam kuantiti banyak..agak- agak boleh tak?

  5. Wow, their service really fast and efficient. And the printing price is reasonable. I can see the quality is good. Will share with my friend for this printing company.

  6. Memang mencari servis printing untuk tshirt persatuan ni boleh la cuba yang ni nanti

  7. bole amik tempahan last minit bgsla..sbb certain tmpt tkmo amik sbb risau kualiti tk ok bila dh last minute ni kn..tq share info psl tmpt printing ni

  8. Memang selalu ada perkara begini gak sebab tetiba ada event, mana la nak cari syarikat yang boleh buat segera. Lebih menarik kalau harganya berpatutan. Memang terbaik kan.

  9. Ehh macam tau-tau je kite tengah cari servis printing express sekrang ni..haha bahaya ema ni, boleh baca fikiran orang ke cane

  10. Cepat juga boleh siap keesokkannya. Harga pun ok. Nk usha buat namecard lah. Sampi sekarang tak buat- buat lagi. Berpatutan sangat harga!

  11. insyaAllah kalau begini model bisnes dia, last mnit pun masih boleh commit dgn harga terbaik, konfem bertahan lama ni..mesti sokong perniagaan org kita!

  12. Menarikkkkk ! Dah la servis cepat. Servis macam ni la yang orang nakkan… Puas hati pun iye.

  13. Cepatnya.. susah nak dpt printing tshirt yg murah dan cepat..boleh la nnt liez nak print atas bj utk sekeluarga

  14. Kemas hasil cetakan Dash Division ni..dah la express kan…gud job Dash

  15. Wow ! Efisien nya dorang buat kerja. Laju. Hasilnya juga berkualiti. Harga pon murah. Terbaikkkk

  16. Thanks for recommending I’ve been searching for t-shirt printing lately will contact them and check on the price.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge