Printing Tshirt Siap Segera dari DASH DIVISION, Malam Tempah Esok Tengahari Siap

Perniagaan anak Melayu macam ini yang kita suka. Sanggup ambil tempahan last minute dan dapat menyiapkan baju tshirt segera. Kecemasan untuk shooting. Terima kasih pada tuan dia yang aku dan Mr. Ery panggil nama dia Megat.

Printing Tshirt dari DASH DIVISION

Angah minta pakai tshirt yang sama untuk shooting. Tanya aku “kat mana nak tempah tshirt untuk pakai malam esok?”“Malam esok nak pakai, malam ini baru nak cari?”. Yea, sebab shooting hanya ada kosong malam esok jer. Nasib baik Mr Ery ada kawannya yang buka perniagaan printing. Mesej ikut whatsapp jer, nak berapa helai, nak tshirt warna apa dan nak letak logo apa. Terus, “okey, esok tengahari siap”.

Printing Tshirt Siap Segera

Sangat puas hati dengan hasilnya.. cantik terletak logo C3 dan warna cetakan. Sekarang, tambah lagi beberapa helai untuk dipakai oleh staf-staf semasa hari karnival di Kuala Terengganu hujung minggu depan.

Printing Tshirt Siap Segera

Bab jenis-jenis printing, lebih baik tanya kepada mereka yang berpengalaman. Aku sertakan contact number untuk korang yang sedang cari syarikat untuk membuat printing. Bukan printing baju sahaja yer..printing banner, cenderahati, beg, bunting, sticker dan lain-lain.

Hubungi Dash Division:

Hp: 018-281 4050

Office: 03-5545 4050

Emel: dashdivisionmy@gmail.com

FB dan IG : Dash Division- Shah Alam

 

About emarieys

Ema has written 1139 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
1 Shares
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

21 thoughts on “Printing Tshirt Siap Segera dari DASH DIVISION, Malam Tempah Esok Tengahari Siap

  1. Akak, last minute tempah masih RM 15 juga ke? Atau dah harga lain? Saya pun nak buat tshirt tp dalam 5 helai je. Nanti nak pi tengok OK ke tak material dia. Hehehe. Tq kak

  2. Wow, their service really fast and efficient. And the printing price is reasonable. I can see the quality is good. Will share with my friend for this printing company.

  3. Memang selalu ada perkara begini gak sebab tetiba ada event, mana la nak cari syarikat yang boleh buat segera. Lebih menarik kalau harganya berpatutan. Memang terbaik kan.

  4. insyaAllah kalau begini model bisnes dia, last mnit pun masih boleh commit dgn harga terbaik, konfem bertahan lama ni..mesti sokong perniagaan org kita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge