Printing Tshirt Siap Segera dari DASH DIVISION, Malam Tempah Esok Tengahari Siap

Perniagaan anak Melayu macam ini yang kita suka. Sanggup ambil tempahan last minute dan dapat menyiapkan baju tshirt segera. Kecemasan untuk shooting. Terima kasih pada tuan dia yang aku dan Mr. Ery panggil nama dia Megat.

Printing Tshirt dari DASH DIVISION

Angah minta pakai tshirt yang sama untuk shooting. Tanya aku “kat mana nak tempah tshirt untuk pakai malam esok?”“Malam esok nak pakai, malam ini baru nak cari?”. Yea, sebab shooting hanya ada kosong malam esok jer. Nasib baik Mr Ery ada kawannya yang buka perniagaan printing. Mesej ikut whatsapp jer, nak berapa helai, nak tshirt warna apa dan nak letak logo apa. Terus, “okey, esok tengahari siap”.

Printing Tshirt Siap Segera

Sangat puas hati dengan hasilnya.. cantik terletak logo C3 dan warna cetakan. Sekarang, tambah lagi beberapa helai untuk dipakai oleh staf-staf semasa hari karnival di Kuala Terengganu hujung minggu depan.

Printing Tshirt Siap Segera

Bab jenis-jenis printing, lebih baik tanya kepada mereka yang berpengalaman. Aku sertakan contact number untuk korang yang sedang cari syarikat untuk membuat printing. Bukan printing baju sahaja yer..printing banner, cenderahati, beg, bunting, sticker dan lain-lain.

Hubungi Dash Division:

Hp: 018-281 4050

Office: 03-5545 4050

Emel: dashdivisionmy@gmail.com

FB dan IG : Dash Division- Shah Alam

 

About emarieys

Ema has written 1255 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

emarieys

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, and review.

View all posts by emarieys →

21 thoughts on “Printing Tshirt Siap Segera dari DASH DIVISION, Malam Tempah Esok Tengahari Siap

  1. Akak, last minute tempah masih RM 15 juga ke? Atau dah harga lain? Saya pun nak buat tshirt tp dalam 5 helai je. Nanti nak pi tengok OK ke tak material dia. Hehehe. Tq kak

  2. Senang ya bila punya kawan punya Printing Tshirt karena saat waktu sempit pun bisa pesan. Hasil cetak atau.lrintingx Abby lihat juga bagu bagus banget ya.

  3. Wow, their service really fast and efficient. And the printing price is reasonable. I can see the quality is good. Will share with my friend for this printing company.

  4. bole amik tempahan last minit bgsla..sbb certain tmpt tkmo amik sbb risau kualiti tk ok bila dh last minute ni kn..tq share info psl tmpt printing ni

  5. Memang selalu ada perkara begini gak sebab tetiba ada event, mana la nak cari syarikat yang boleh buat segera. Lebih menarik kalau harganya berpatutan. Memang terbaik kan.

  6. insyaAllah kalau begini model bisnes dia, last mnit pun masih boleh commit dgn harga terbaik, konfem bertahan lama ni..mesti sokong perniagaan org kita!

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge