Loading...
EventRezekiku

Preparation for open office this year

Wah, mentang-mentang lawatan dari Duke and Duchess of Cambridge kat Malaysia ni..bukan main lagi hentam tajuk entry kan…alaaa..nak speaking london tak berapa nak reti..kan cakapkan..tergagap-gagap…

Alhamdulillah, selesai sudah kelmarin punya open office untuk tahun ini.. tahun ketiga sejak 2010..

Tema Raya 2010

Tema Raya 2011

dan apakah tema raya untuk tahun ini…. tahun ini tak ada yang semeriah dari tahun-tahun yang sebelumnya.. memadai dengan hiasan idea mereka-mereka yang kepala otak bergeliga….tak macam saya..(sejak bahasakan ‘aku’..sejak bahasakan ‘saya’)..

preparation for open house
tolong pegang tasi jer
tolong-tolong mana yang patut tolong..tolong bergaya lebih kasi kat saya

Inilah hasil yang mereka berotak geliga..TAHNIAH TEAM HIASAN!!!

Preparation for raya dah setel..selepas ini nak entry bab makanan atau nak entry bergaya sakan.

Sayonara…

notajari : hari ini ada open house lagiiiiiii

 

About emarieys

Ema has written 1178 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE