Tak tahan sakit belakang sebab epidural…macam mana nak hilangkan kesakitan.

Suntikan Epidural

Begitu ramai kaum wanita yang sakit belakang selepas mengambil Suntikan Epidural ini.
Saya pun menyesal kerana mengambil suntikan ini semasa kelahiran anak pertama. Kelahiran anak kedua, saya sama sekali tidak lagi mengambil suntikan ini.
Saya pun mengalami sakit belakang yang amat selepas melahirkan anak pertama. Selepas beberapa bulan bersalin, sakit belakang mula terasa. Hendak bangun duduk sangatlah seksa. Apatah lagi hendak mendukung anak ketika masih bayi.
Saya tahan sekian lama juga. Memandangkan saya bekerja dan selalunya out-station dan memerlukan saya mengangkat barang-barang keperluan pejabat serta saya perlu berjalan ke hulu ke hilir. Saya nekad untuk mengatasi sakit belakang ini.
Bagaimana cara saya mengatasinya? Caranya adalah dengan memakai Korset Premium Beautiful. Alhamdulillah, sakit belakang kini hilang..
Antara kelebihan korset yang dipanggil korset ajaib di SINI.
Dulu saya pemakai korset PB tapi kini saya jual korset PB.
Alhamdulillah.
Tagged : / /

Side income for students and housewife

Side Income for Students.
Salam u all.
Attention!!!
For students, housewife, kakak-kakak, puan-puan dan anyone yang ingin menjana pendapatan tetapi kekurangan modal malah langsung tak bermodal. Anda semua pun boleh mulakan bisnes. Dengan kesungguhan boleh jana hingga 4-5 angka sebulan.
Berita baik untuk anda. Nak tahu bagaimana caranya?
PM or Whatapps Me
EMA – 019-2496678
Be a part of awesomazing team ADIBAH KARIMAH
Jangan lepaskan peluang ini!!!

Kanser Payu Dara Penyebabnya

Kanser Payu Dara adalah penyebabnya.

Salam Semua!!!
Kawan-kawan mohon doakan kesihatan bekas rakan sekerja ema yang kami panggil ‘KAK JAH’.
Hari Selasa lalu, sempat melawat Kak Jah di Hospital Putrajaya dan hari ini dapat berita dalam keadaan kritikal dan berada di ICU.
Perubahan kritikal pada Kak Jah adalah penurunan berat badan..turun 12 KG kerana tidak lalu makan malah nak telan pun susah.
Kak Jah dah lama menghidapi kanser payu dara malah kansernya pun dah dibuang.
Namun, setelah Kak Jah berpencen.. Kak Jah jatuh sakit.
Dan kini, sel-sel kanser merebak ke hati dan buah pinggang.
Sayu ketika melihat wayar yang disambung dipinggang Kak Jah dan kulit Kak Jah kekuningan.
Moga Kak Jah cepat sembuh.
“Mencegah Lebih Baik Dari Merawat”
Dari Doktor Hasbi
Breast terdiri drp 85% lemak dan sebab utama terjadi ketumbuhan adalah poor blood and lymphatic circulation pd breast. Bila kurang blood/lymphatic bermakna kuranglah nutrien/oksigen sampai ke tisu breast dan makin kurang toksin dibawa keluar. Kelamaan byk toksin terkumpul (calcified calcium, chlorine, pesticides etc) yg menyebabkan breast cyst/cancer. So, fungsi korset PB ni sebenarnya lebih kpd MENCEGAH breast cancer dgn ada FIR (Far Infrared) ia melancarkan blood/lymph circulation. Namun, banyak kajian dan testimoni menyokong rawatan FIR membantu merawat ketumbuhan breast peringkat awal, ataupun yang sedang dalam rawatan kanser.
Tagged :