Ayra Event Family Memories Parenting Special Day

Potluck EOCM Urban Crewz dan Elite

Potluck EOCM Urban Crew dan EOCM Elite di Putrajaya. Berpotluck sebelum menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak.

eocm

Aku ini jakunlah juga, tak tahu apa benda potluck yang sebenarnya. Bila ada group dan join aktiviti dengan mereka baru tahu potluck ini aktiviti membawa makanan tanpa menu. mereka yang join akan membawa makanan mereka untuk dijamu ramai-ramai.

Potluck Urban Crewz009Potluck kali ini di Putrajaya. Nak masuk kawasan orang kena ada ‘green light’ dari orang Putrajaya kaedahnya. Team Putrajaya adalah EOCM Elite namanya.

Potluck Urban Crewz076bersantai sambil menjamu selera dan beramah mesra. time inilah nak kenal dan bersua muka kalau tak berbalas whatsapp tanpa kenal tuannya.

Potluck Urban Crewz018Diselitkan lagi aktiviti mewarna untuk kanak-kanak.

Potluck Urban Crewz027Aktiviti untuk dewasa pun ada.

Potluck Urban Crewz177 Potluck Urban Crewz176Potluck Urban Crewz174Potluck Urban Crewz079Geng poksu EOCM Urban Crewz dan EOCM ELite

Potluck Urban Crewz120Geng moksu EOCM Urban Crewz dan EOCM ELite

Potluck Urban Crewz129Moksu-moksu EOCM Urban Crewz yang sporting habis

Potluck Urban Crewz135sukalah si kakak dapat bawa balik hadiah.

Potluck Urban Crewz100

Potluck Urban Crewz175

Potluck Urban Crewz166Ayra ni kalau bawa kat luar…tak meragam langsung..senang.

Potluck Urban Crewz168Eh3x, dah tiga anak pun. jarak abang dan baby agak jauh bezanya 6 tahun.

Potluck Urban Crewz169inilah keluarga kecil emarieys.com ..nak jadi besar kena tambah sorang lagi..oppss..

Potluck Urban Crewz158

tentu korang fikir apa yang aku bawa kat potluck ni kan. Aku bawa bubur kacang hijau jer. nak masak makanan yang berat-berat tidaklah pandai sangat.. Alhamdulillah, meriahnya aktiviti meriah juga makanan yang dibawa. langsung tak ada pembaziran.

About emarieys

Ema has written 1158 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor

You may also like...

3 Comments

  1. Best potluck bulan ramadhan, rasa macam buffet sebab macam-macam ada cuma konsepnya berkongsi makanan 🙂

    Seronok sambil rapatkan ikatan ukhuwah kan? 🙂
    Ani Haryani recently posted…Polygonum Cuspidatum Yang Terkandung Di Dalam VivixMy Profile

  2. best juga buat potluck ni kan, saya suka sangat
    Raihanah Ahmad recently posted…Bagaimana Mendapatkan Hidup Lebih Lama dan SihatMy Profile

  3. azmin says:

    memang best buat potluck ni .. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge