Loading...
Putaran Masa

persiapan raya

Meriah sungguh kalau nak sambut raya erkh… semua orang bergumbira. persiapan kali ini bukan persiapan raya kat rumah tapi persiapan raya untuk opis. inilah kali pertama diadakan secara besar-besaran sejak bertukar2 KP ni. maybe bila dah ketuanya perempuan maka ginilah hendaknya… apa yang penting kerjasama.

Persiapan hari Raya.

kebetulan pada hari persiapan raya ni, berlaku blackout. so kerja di opis dah tergendala. makanya bersepakat ramai-ramai bekerjasama menyiapkan segala hiasan bagai. last2 minit pun sempat lagi pergi beli bahan-bahan yang tidak cukup. aku dengan k.is lah yang rajin sangat pergi beli bahan2 tu. kitaorang zass ke chow kit kejap.
apa pulak mata aku ni katup. bukan ngantuk erkh. orang yang amik gambar ni time mata aku kelip tau. bukan main besar ketupat hias ni. tapi bukan aku yang jalinkan. itu hasil tangan member2 opis aku.

rajin sungguh diaorang ini semua. masing-masing pandai-pandai buat kerja itu dan ini tanpa di suruh. bukan tahu mengarah macam sesetengah orang tue.

 

excited sungguh diorang ni bila bergambar. memasing memang giler kamera gitu. tapi bila bab kerja yang disuruh memang dibuatnya. bukan kat gambar ni jea diaorang ni tunjuk buat kerja. betul tak kekawan semua??

sebahagian hiasan yang digantung. ini hasil kerja iffah, naza, jureemi dan kak nor.

hiasan sepenuhnya akan aku update the next entry yea…sayonara…

About emarieys

Ema has written 1238 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge