All 

Pengurus najwa latiff ini adalah member satu kelas masa sama-sama belajar ambil diploma. punyalah jauh lari dari bidang elektronik kepada dunia artis…eh3x, samalah aku..lari bidang juga…tapi taklah lari jauh mana.

Masa duk tekan-tekan remote control nak tukar chanel astro..ada satu rancangan baru iaitu “Muka Buku Najwa Latiff”. tergerak hatilah nak tengok… tengah kusyuk tengok najwa latiff bercerita tentang aktiviti dia, tetiba ada temuramah dengan seorang jejaka…”itu azahari”…tanpa berlengah, capai handphone capture gambar terus dari tv…

pengurus najwa latif

Tak sangka, kawan dah jadi glemer. suara dia pun best tau kalau nyanyi..teringat masa pertandingan nasyid masa belajar dulu…”azahari, ko ingat tak?”.

Bila dah keluar tv, semua pakat hantar post kat fb..he3x…

So, rancangan Muka Buku Najwa Latiff ini sebanyak 5 episod..masih ada 4 episod lagi…rancangan ini disiarkan setiap hari ahad jam 7.00 malam di astro ria…kalau terlepas pun, pasti akan ada siaran ulangannya.

Azahari, aku siap promote lagi rancangan ini tau.

Entah bilalah kita nak buat gathering yer..hampir 10 tahun tak jumpa..ada plan tak?

About emarieys

Ema has written 1138 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge