Contest

Pencinta Produk Nivea | Nak Menang RM 6K

Salam Semua
U all suka pakai deodorant tak? ke ada yang tak pakai deodorant?
Eiiii, tak pakai berbaulah ketiak tu.
Ema memang dari dulu…dari kenal apa itu deodorant ni..ema pakai jenama NIVEA sehingga sekarang.
Malah  suami ema pun pakai jenama ini.
Deodorant NIVEA sangat selesa, kering dan bau wangi.

Dulu pilih yang ini

Sekarang selalu beli yang ini
Point sebenar, ema nak u all VOTE gambar ema yang INI.
Hadiah sehingga RM 6,000 beserta produk NIVEA Pure & Natural.
Saja nak cuba nasib. kot-kot tahun 2013 ni rezeki murahkan.
Eh, u all pun boleh join tau…bukan ema nak kaut hadiah tu sorang-sorang…ramai juga yang join..malah blogger terkenal adik Lyssa pun join juga.
Kalau u all nak join sekali. begini caranya.
1) Mesti LIKE Fanpage NIVEA Malaysia.
2) U all akan jumpa di Fanpage satu voucher RM 3 selepas klik LIKE Fanpage NIVEA Malaysia dan u all kliklah situ samada nak print atau nak send kat emel.
3) U all tekan ‘JOIN NOW’ dan isi form registration dan tekan button NEXT.
4) Button Step 1 Pilih satu template untuk Cover Photo.
5) Pilih dan muat naik foto profil u all dari komputer atau album gambar dalam fb.
6) Pilih hiasan ramuan produk…klik dan ia akan keluar dekat foto profil u all… boleh adjust sesuka hati nak letak dan hias kat mana.
7) Pilih Pick A Pic Badge profil u all untuk mendapatkan voucher RM 6 pula. dan u al boleh print atau send kat emel u all.
8) Bila dah selesai, foto u all ada dalam gallery..so u all boleh paksa minta kawan-kawan u all untuk VOTE u all.
 Bukti dah JOIN
Klik button GALLERY untuk mengundi
 Ema dah join..u bila lagi?

About emarieys

Ema has written 1151 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
0 Shares

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge