Pembersih Muka 3 in 1 Berbentuk Filem Jenama Radian

Wanita dan kecantikan pada wajah tidak dapat dipisahkan. Yea, itu adalah pasti. Hari ini aku nak memperkenalkan satu produk pembersih muka 3 dalam 1 yang berbentuk kepingan filem dari Radian. Pernah dengar? Jika tak pernah, jom baca apa kelebihan yang ada pada pembersih muka ini.

Zing+ Radian

Filem pembersih muka yang inovatif bertindak sebagai penanggal solekan disamping menjaga kelembapan dan kesihatan kulit wajah. Ia pembersih muka 3 dalam 1 di mana dapat menyegarkan dan menenangkan kulit wajah, disediakan dalam kepingan yang mudah dibawa ke mana-mana dan yang penting sesuai untuk semua jenis kulit.

Kepingan pink untuk wanita dan kepingan putih untuk lelaki

pencuci muka terbaik

Kandungan yang ada dalam pembersih muka ini:

  1. Royal Jelly yang dihasilkan dari madu lebah asli Australia. Ia dapat membantu dalam pembharuan sel-sel kulit dan meningkatkan pengeluaran kolagen.
  2. Aloe Barbadensis tidak menyebabkan kerengsaan dan alahan kulit dan sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.
  3. Minyak pati mawar sebagai pelembap dan pemutih kulit yang dapat mengurangkan kedutan, jeragat dan pigmentasi di samping memelihara keanjalan kulit.
  4. Asid sitrik untuk memperbaiki tekstur kulir dan membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati, mengurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis, agar kulit tampak lebih putih dan cerah
  5. Witch hazel plum adalah pembersih dan toner muka dari alam yang tidak menakibatkan kerengsaan kulit. Mengurangkan bengkak di bahagian bawah mata, mengecilkan dan mengetatkan liang pori-pori serta membasmi masalah jerawat.

Cara Penggunaan

  1. Keluarkan 1-3 keping filem pembersih muka zing+radian dengan perlahan. Pastikan tangan kering semasa mengeluarkan filem.
  2. Cairkan pembersih muka secara lembut dengan air selama 3 saat.
  3. Sapukan buih yang terhasil ke seluruh wajah dengan gerakan membulat.
  4. Bilas seluruh wajah dengan air suam atau bersihkan dengan kapas muka.
pencuci muka best
Kedut berkurangan

Pilihan Terbaik

Yea, memang terbaik. Aku dah cuba pun dan suka dengan effect yang aku dapat selepas menggunakannya. Ia sangat berguna, bila aku pergi jalan-jalan shopping yang mengambil masa sehingga masuk waktu solat, aku hanya keluarkan kepingan dan bersih muka dengan Zing+ Radian. Tak perlu guna air banyak pun. Titis saja atas kepingan tu, gosok pada muka, dan bersih pakai tisu. Packaging pun menarik, kecil comel mudah diselitkan dalam bahagian berzip handbag. Tak adalah berlakunya kebocoran seperti pembersih muka yang dalam tiub. Confirm cerahlah kulit muka aku pagi raya nanti kan.. Korang jangan jeles tau.

 

Amacam syantik kan
 

Packaging

1 Box = 3 packs

One Pack = 200 films

1 box = 600 films 

 

Cara untuk dapatkannya:

Bagi yang berminat untuk dapatkan Pembersih Muka Zing+ Radian boleh hubungi

CJ Winners

019-7503887

Adrisha Affendi

012-6821248

 

 

About emarieys

Ema has written 1138 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
1 Shares
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

5 thoughts on “Pembersih Muka 3 in 1 Berbentuk Filem Jenama Radian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge