Merdeka!! Merdeka!!

Seronok juga pergi ke Perhimpunan Janji Ditepati tempoh hari.

Walaupun mula-mula kena ‘paksa rela’ pergi..tapi bila duduk dalam stadium dan nyanyi lagu Merdeka, lagu Malaysia, lagu Janji Ditepati.semangat rasa lain macam.ekcited nyanyi buka mulut luas-luas biarpun suara seperti itik.baik mengaku terus tak reti nyanyi.

Tapi yang tak bestnya, tak nampak mereka yang buat persembahan-persembahan kat padang tu. nampak macam semut gerak sana gerak sini. mana nak nampak. dah dapat tempat duduk di tingkat 3. pastu skrin pun jauh-jauh. ema yang dah bermata empat pun terkebil-kebil biji mata nak cam siapa nun kat bawah sana.

Tapi mata ini boleh pula cam mia sara dan lisa surihani yang tengah berlari..hehehehe.

Cilok gambar dari FB Azrul Mamat.

Yang sebenarnya, ada udang di sebalik mee kari yang cc bawa tadi.

Kalau sudi…kalau tak sudi buat ‘paksa rela’ minta u all like fan page ema.

Terima kasih yang sudi like tue.

About emarieys

Ema has written 1139 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

PTT Outdoor
News Reporter
Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge