skin care treatment by skin valet

Pakej-Pakej Yang Ada Di Skin Valet, Bangi

Post sebelum ini aku ada share mengenai pengalaman pertama buat skin treatment. Dah baca ke belum? Kalau belum pergilah baca dulu yer.

Baca: Pengalaman Pertama Skin Treatment

Lepas itu, ada yang bertanya harga berapa? Pakej yang ditawarkan bagaimana? Selamat ke tidak? Aduhai, kalau tak selamat aku sendiri tak mahu buat. Betul tak? Okey sini, aku share antara pakej-pakej yang ditawarkan di Skin Valet, Bangi:

Harga? Semestinya berpatutan dan mampu. Alaa, bukannya setiap hari pun nak manja wajah di medispa lainlah pakai pencuci muka yang memang hari-hari. So, berbaloi harga yang ditawarkan. Kalau tidak tak ada orang nak datang sini.

Masa tunggu nama dipanggil, selalu ada orang keluar masuk…belum lagi ringing telefon kat kaunter.. ramai yang buat tempahan untuk rawatan di sini.

Selamat ke tidak?

Semestinya selamat. Mereka ada sijil-sijil diiktiraf dan pakar-pakar kecantikan yang bertauliah antaranya Dr Ismaliza Ismail, Pengasas Skin Valet, Bangi itu sendiri. Apa-apa permasalah boleh rujuk dengan beliau.

Kesan selepas rawatan? Ia bergantung kepada kulit wajah itu sendiri. Macam aku sendiri tiada apa-apa yang berlaku selepas rawatan melainkan kulit semakin lembab dan bermaya. Bagi rakan blogger Ummi Nani berlaku sedikit kesan tapi dapat diatasi segera dan ia berpunca dari tindak balas kulit beliau yang agak sensitif. Jadi, tidak perlu risau.

Datanglah ke Skin Valet, Bangi untuk manjakan kulit wajah yer..Apapun lebih baik call dulu 03-8922 9181 untuk buat sebarang appointment.


About emarieys

Ema has written 1203 post in emarieys.com.

Malaysian blogger and author of a blog about career, parenting, lifestyle, product review.

3 Comments

  1. pernah plan nak pergi sini. tapi sebab jauh benar walaupun kg kat Bangi, hasrat tertunda kejap. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge