Parenting

P.E.R.F.E.C.T

Kelahiran bayi perempuan dan lelaki. Alhamdulillah. Sempurna. Selepas bersalin…baby still lg kat nursery hospital nie… mcm nie lah kalau dah namanye private hospital..sepenuh masa ia take care baby…dan minta mamanyer banyak rileks. Semalaman suamiku menemaniku. Si kakak tinggal dengan mak mertua. My baby boy… hari pertama melihat duniawi… Aqeel Shafiq Mohd Hairi kena gigit nyamuk […]

Aqeel

My 2nd Child Coming Soon..on August

Kelahiran anak kedua dalam keluraga akan tiba tak lama lagi…hanya tinggal lebih kurang 2 bulan sahaja…. untuk kelahiran nie..perutku tidak besar seperti aku mengandung sangat kelihatan hidungku kembang semacam jea time mengandung kali ini..no wonderlah berat badanku pun semakin naik nie…. An now, me in 26 weeks pregnancy…my weight is 69 KG!!! hahahaha..it’s ok.. kenalah […]

Parenting

Open House Wisma Putra 2008

Time nie open house kt Wisma Putra, Putrajaya. Asalnyer aku kena duty kt sini..tp aku mintak member yg gantikan…coz aku nk bwk suami dan anak sekali… tgklah anak mama nie..comotnyer muke..br lepas makan. sate….Ramai juga mama jumpe kawan mama yg kerja kat Wisma Putra..tak terlambat lagi mama nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri kat semua […]